Powered by Smartsupp
kiemelt akciónk
Moro Aratri Raptor ekecsalád
Moro Aratri Raptor ekecsalád

A Moro Aratri Raptor eke sorozatot tudjuk tarlónjáró vagy barázdában járó módón, 2-7 vasú kivitelben érhető el, amiből a 2-4 vasú kivitel a hidraulikus fogásszélesség állítás mellett, csapos fogásszélesség állításúként is elérhető.

Bővebb információ
Ajánlatkérés

A RAPTOR eke sorozatot tudjuk tarlónjáró vagy barázdában járó módón is üzemeltetni. 2-7 vasú kivitelben érhető el, amiből a 2-4 vasú kivitel a hidraulikus fogásszélesség állítás mellett csapos fogásszélesség állításúként is elérhető. Az ekefej választás függvényében akár 70-80 cm munkamélységet is elérhetünk a géppel. Az ekefejek lehetnek tele vagy réselt kivitelűek, anyagát tekintve pedig acél vagy műanyag.

 

Felszereltségi opciók között megtalálhatóak a különféle mélységállító támkerekek, szállítási átbillenős támkerék (Wheel System), vagy a Moro Aratri szabadalom TransportSystem, amely a munka közben biztosítja a mélységtartást, szállítási helyzetben a függesztett ekét félig-függesztettként tudjuk üzemeltetni. A szállítás megkönnyítésére a függesztett ekéknél elérhető a CompactSystem Moro Aratri fejlesztés, amely segítségével az 5-6 vasú kivitelek utolsó 2-3 ekefeje visszahajtható a gépre, így közelebb kerül a súlypont a traktorhoz és a traktor kiegyensúlyozottabbá válik vonuláskor. Felszerelhetők a gépek beforgató lemezzel vagy különféle kivitelű előhántó fejjel.

Moro Aratri Raptor ekecsalád
Képek száma: 4 db
Letölthető állományok
© IntroWeb | 2024 - Weboldal készítés, SEO