Powered by Smartsupp
kiemelt akciónk
Agroázis pályázat

Gyakornok foglalkoztatása az Agroázis-MON Kft. Bábolnai telephelyén

Részletek
A projekt azonosító száma:
GINOP-5.2.4-16-2019-04140
Gyakornok foglalkoztatása az Agroázis-MON Kft. Bábolnai telephelyén

A szakképzésben résztvevő fiatalok számának növelése és a duális képzés erősítése irányába tett legfontosabb intézkedések közé tartozik a nappali rendszerű szakképzésbe való bekapcsolódás felső életkori határának 25 évre történő emelése, két szakképesítés megszerzésének állami támogatása, a hiány-szakképesítések körének bővítése, a gazdasági kamarai garanciavállalás bevezetése, a szakképzési hozzájárulás átalakítása. Emellett szükséges a szakképzésből kilépő fiatalok elhelyezkedésének, munkatapasztalat szerzésének elősegítése is, támogatva a felsőfokú végzettséggel nem rendelkezők szakmai karrierjének, pályafutásának megerősítését, ösztönözve a vállalatokat „gyakornoki helyek” kialakítására. Gyakornokként a fiatalok valódi munkatapasztalatot szerezhetnek, ezáltal javul foglalkoztathatóságuk és hosszabb távú munkaerő-piaci esélyeik.

Kedvezményezett neve:
Agroázis-MON Kft.
A szerződött támogatás összege
3,98 millió Ft
A támogatás mértéke (%-ban)
100 %
Pályázatok

INFORMATIKAI FEJLESZTÉS AZ AGROÁZIS-MON KFT-NÉL

Részletek
A projekt azonosító száma:
GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2020-02050
Informatikai fejlesztés az agroázis-mon KFT-nél
  • Kezdete: 2020.06.01.
  • Vége: 2022.09.01.
  • Támogatás összege: 5,83 millió Ft
  • Támogatás mértéke: 40 %
  • Visszatérítendő hitel összege: 7,28 millió Ft

 

A projekt eredményeként létrejövő testreszabott rendszer az alábbi módon valósítja meg és nyújt javítási lehetőséget a cég fő értékteremtési folyamataiban:

Az üzleti lehetőségek kezelése a személyes értékesítés támogatására lesz kiélezve. A CRM rendszerben minden hosszabb értékesítési ciklussal bíró ügylet szerepelni fog, áttekinthetően, ajánlati verziókkal, ügyfél interakciókkal együtt. A megrendelt ajánlatokat végül egyből át lehet engedni a beszerzési alrendszernek, amely onnantól a logisztikát is irányítva a leszállításig követi nyomon az ügylet sorsát. Innentől a pénzügyi, kontrolling alrendszer is megkapja a belőle származó információt. Amennyiben az megrendelt ajánlat szolgáltatást is tartalmaz projekt vagy feladatjegy keletkezik belőle a WORKFLOW-nak megfelelően, így az ajánlat mindig visszakereshető, ami alapján a szállítás történik, a valós megvalósítás közbeni eltérések mérhetővé vállnak (projekt és szolgáltatási szerződés kontrolling). Az időszakos szerviz szerződésekhez kötődő feladatjegyek megoldását a kollégák távolról az irodából a webes felületen, míg helyszínen a tableteken a mobil applikációban fogják adminisztrálni. A hibafeltárásban és megoldáskeresésben nagy szerephez fog jutni a tudásmenedzsment rendszer, ahova a bonyolultabb problémák megoldásait akarjuk felvezetni a kollégákkal. Az ügyféllel való automatikus elszámolások után a munka közben felhasznált erőforrások (munkaidő, alkatész, utazás stb.) és a feladatelvégzéséből keletkező bevételek is bekerülnek a rendszer vezetői döntéstámogató rendszerébe, amelyből várhatóan felfedezésre kerülnek azok az ügyfelek, akikkel változtatni kell a szolgáltatási feltételeken a fenntartható üzleti eredmény érdekében. A projekt eredményeként az AGROÁZIS-MON szinte összes folyamata és vezetőiirányítása, elszámolási rendszere a bevezetendő szoftverben valósul meg. Minden felhasználó oktatást kap a korábbi rendszerekben használt kulcsadatok pedig elérhetőek lesznek az új rendszerben is.

Kedvezményezett neve:
Agroázis-MON Gépkereskedelmi KFT
A szerződött támogatás összege
5,83 millió Ft
A támogatás mértéke (%-ban)
40 %
© IntroWeb | 2024 - Weboldal készítés, SEO