kiemelt akciónk

Aktuális

Agrex műtrágyaszóró vásárlás
2023.02.01.
AGREX műtrágya szórók

600-tól, 6.500 literig, 1,5, 36 m-ig, mechanikustól az ISOBUS-on át a precíziós vezérlésig

Agromash és Agrárgépshow kiállítás 2023
2023.01.19.
AgrárGépShow kiállítás 2023

2023-ban visszatér a magyar agrárgazdaság legjelentősebb szakmai rendezvénye, ahol természetesen mi is ott leszünk! Találkozzunk az AgrárGépshow-n, 2023. január 25-28. között az A pavilon 206D Agroázis-MON Kft. standján! Cikkünkben most összeszedtük milyen gépekkel érkezünk a kiállításra, vessen rá egy pillantást és készüljön fel a várva várt rendezvényre!

Permetezőgép, vetőgép előrendelés
2022.12.19.
Permetező és vetőgép előrendelési akció!

Elindult az előrendelés a Hardi permetező és MaterMacc vetőgépekre 2022-es euró áron, a 2023-as gyártásból, amíg a készlet tart! Ne maradjon le, rendelje meg új szántóföldi munkagépét még idei áron!

Karácsonyi nyereményjáték Facebook oldalunkon!
2022.12.12.
Karácsonyi nyereményjáték Facebook oldalunkon!

Hagyományainkhoz híven szeretnénk egy karácsonyi nyereményjátékkal kedveskedni követőink számára. Idén egy keresztrejtvény megoldása szükséges ahhoz, hogy egy szerencsés megnyerje az Agroázis ajándékcsomagját!

Agroázis permetezőgép téliesítés
2022.11.17.
A permetező téliesítés fontossága

Már készülünk a télre, szervizünk is beizzítva! Az Agroázis most kedvezményesen téliesíti permetezőgépét és átvizsgálja annak műszaki állapotát. A permetező téliesítés mellett, természetesen szerviz és alkatrész szolgáltatással, valamint permetező vizsgáztatásban is segítünk, keresse kollégáinkat!

Matermacc MS8130 EVO vetőgép
2022.10.25.
Új MaterMacc vetőgép akciós áron előrendelhető!

Megérkezett kínálatunkba az új Matermacc MS8130 EVO emelt munkasebességű szemenkénti vetőgép, amelynek különlegessége, hogy nagyobb munkasebességre képes (12km/h), mint elődei! Most akciós eladási áron rendelhető a készlet erejéig, a 2023-as AgrárGépshow kiállításon pedig meg is tekinthető nálunk!

Mezőgazdasági tárcsák készletről
2022.10.19.
Széles tárcsa kínálat az Agroázisnál

Egy minőségi, megbízható rövidtárcsa kiváló szolgálatot tehet bármely gazdának a tarlómunkák során. Tárcsát használhatunk tarlóhántás, tarlóápolás során, lazító, illetve kultivátor utáni munkákra, valamint magágykészítésre is száraz viszonyok között. Tekintse meg mezőgazdasági tárcsa kínálatunkat, és válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő lengyel tárcsát a legjobb áron!

Őszi szántóföldi gépek készleten
2022.09.26.
Készüljön az őszre az Agroázissal: talajlazító, eke, tárcsa várja!

Készüljön fel a következő szezonális szántóföldi munkálatokra az Agroázis segítségével! Kínálatunkban kiváló minőségű lazító, rövidtárcsa, valamint váltvaforgató eke is megtalálható! Nézzen szét weboldalunkon, kérje ajánlatunkat még ma!

Tarlóhántó termékek, talajelmunkáló gépek
2022.09.20.
Rövidtárcsák, hengerek készletről

Ha tarlóhántás vagy talajelmunkálás akkor Namyslo! A lengyel gyár kínálatában széles választékban megtalálhatóak a rövidtárcsák, szántóföldi kultivátorok, különféle hengerek, függesztett és vontatott magágykészítő kombinátorok és komapaktorok.

Zöldség mérlegek, zsákológépek
2022.08.30.
Tárházi gépek minden igényre!

Ismerje meg az Agroázis új termékpalettáját, kertészeti gépek széles választékát! Minőségi Sorpac gépek, automata mérlegek, zsákoló- és zacskózógépek, mérlegelő- és zsákológépek is elérhetőek már kínálatunkban!

Sorpac tárházas gépek
2022.08.09.
Sorpac kertészeti gépek az Agroázisnál!

A SORPAC egy lengyel vállalat, amely zöldségek és gyümölcsök mérésére, porciózására és csomagolására szolgáló gépeket gyárt. Ügyfeleik legnagyobb elégedettségének biztosítása érdekében folyamatosan fejlesztik termékeiket, és nem haboznak az iparági újdonságokhoz nyúlni.

Moro Aratri eke vásárlés
2022.07.15.
Moro Aratri eke kínálat az Agroázisnál

A gyárat 1957 november 5-én a Moro család alapította, melyből mára egy modern vállalkozás fejlődött ki, amely tudást, műszaki ismereteket és célirányos ipari technológiákat alkalmaz a mezőgazdaság érdekében.

Namyslo EasyFlow rövidtárcsa munka közben
2022.06.20.
Tarlóhántó eszközök a nyári szezonra készletről!

A betakarítási munkák után a tarlók áplása kiemelt feladat gazdaságainkban. Kínálatunkban tarlóhántáshoz, ápoláshoz raktárról rendelkezésre állnak rövidtárcsák, talajlazítók.

Namyslo termékek széles kíánalat
2022.06.17.
Bemutatkozik a Namyslo márka

A Namyslo cég dél-nyugat Lengyelországban található mezőgazdasági gépgyár. A termékkör elsősorban talajművelő gépekre épül, de emellett gyártanak repce oldalkaszát, tartálykocsit, műtrágyaszórót és aprómag vetőgépet is. Új fejlesztés a függesztett pneumatikus mulchvetőgép. Ismerje meg a Namyslo gyártót szakmai cikkünkből! 

További aktualitások
© IntroWeb | 2023 - Weboldal készítés, SEO