Powered by Smartsupp
kiemelt akciónk

Talajlazító

Eladó mélylazító, altalajlazító és talajlazító gépek, válasszon az Agroázis hatalmas talajlazító kínálatából! Nálunk megtalálja a kiváló olasz gyártmányú, Moro Aratri talajlazító gépeket is. A Moro Aratri kínálatában 90-400 LE-ig található talajlazító, ezen szántóföldi gépek munkaszélessége 200 cm-től 400 cm-ig terjed, igény szerint szerelhetőek fel 5 vagy 9 db késsel. 

Márka:
Típus:

A különböző talajlazító típusok közös tulajdonsága, hogy a lazítás késekkel, vagy kapákkal történik, ezek hossza határozza meg a működési mélységet is. A klasszikus talajlazítók közé elsődlegesen a középmély lazítók és a mélylazítók, vagy más néven altalajlazítók tartoznak. 

Kinálatunkban minőségi, megbízható Moro Aratri talajlazító gépeket talál! Minden talajlazító géphez hidraulikus állítású dupla tarajos elmunkáló hengert ajánlunk. A gépeket szárnyas késekkel szállítjuk, a jobb emelő és keverő hatás érdekében, amelyek így még jobb minőségű talajmunkát biztosítanak.

Tekintse meg a széles kínálatot: függesztett középmély lazító, altalajlazító, mélylazító, 5-7 késes lazítók is elérhetőek. Keressen minket bizalommal!

© IntroWeb | 2024 - Weboldal készítés, SEO