Powered by Smartsupp
kiemelt akciónk
Prémium Fuchs kenőanyagok
Prémium Fuchs kenőanyagok
2024.05.02.

Partnereink teljes körű kiszolgálása miatt olyan magas minőségű kenőanyag beszállítót kerestünk, akinek a termékei minden forgalomban lévő gép gyári előírását kielégíti, beleértve a legújabb Tier V-ös motorokkal szerelt erőgépekét is. Fontos szempont volt a minőség mellett, hogy árban is versenyképes alternatívát nyújtson a jelenleg használt kenőanyagokkal szemben.

A FUCHS egy német gyökerekkel rendelkező globális cégcsoport, amely több, mint 90 éve fejleszt, gyárt és értékesít kenőanyagokat és az ezekhez kapcsolódó különleges termékeket gyakorlatilag az összes alkalmazási terület és ágazat számára.

A FUCHS Csoport, amely világszerte 55 vállalattal és csaknem 6000 alkalmazottal rendelkezik a kenőanyagok egyik vezető szállítója. A nemzetközi referenciák és alapos piackutatás után szavaztunk bizalmat a Fuchs termékeknek és kezdtük meg forgalmazását. A Fuchs Magyarországon még kevésbé ismert, de világviszonylatban jelentős konkurenciája az ismert márkáknak. Nyugat-Európában, ezen belül főleg Németországban és Angliában komoly kenőanyag-piaci részesedéssel rendelkezik.

német precizitással kifejlesztett és gyártott kenőanyagok, számos, rangos nemzetközi díjat zsebeltek már be. Többek között a John Deere partner szintű beszállítója díjat is elnyerték és birtokolják 2019 óta. Több német jármű gyártó is használja első töltésként a Fuchs kenőanyagait.

A motor és hajtómű olajok mellet a termékek lefedik a teljes kenőanyag spektrumot. A kenőanyagok mellett hidraulika olajok és tisztító kemikáliák is megtalálhatóak a palettán.

Mint minden, gépiparban dolgozó szakember jól tudja a megbízhatóan működő gép alapja a kiváló kenőanyag. Vegyük például a hidraulika rendszereket, ami szintén rendkívül érzékeny pontja egy erőgépnek. Megfelelő hidraulika olaj, mint például az Agrifarm Hydratec HVI 46 használatával megelőzhetőek a rendszer szivattyúinak és munkahengereinek károsodása.

Továbbá ne felejtsük el a váltóberendezést sem. Ezernyi mozgó és súrlódó alkatrészt tartalmaz, amelyek megfelelő kenés hiányában a váltómű meghibásodásához vezet. Az Agrifarm termékcsalád teljes körűen lefedi ezen igényeket kezdve az UTTO típusoktól egészen a STOU típusokig bezárólag.

Ezzel el is érkeztünk minden erőgép lelkéhez, a motorberendezéshez. Kiemelten fontos, hogy mindig az adott motoregység karakterisztikájának megfelelő olajat válasszuk. A modern gépgyártók már megkövetelik a alacsony hamutartalmú (low-saps) típusó kenőanyagokat, mivel ezekkel tudják biztosítani a kipufogógáz utókezelő rendszerek hatékony működését. Ebben az esetben kiváló választás lehet az Agrifarm MOT X-LA 10w-40.

Mivel a hazai tájakon rengeteg régebbi típusú gép dolgozik - amelyek a klasszikus motorolajokat igénylik – így ezen igényekre is tökéletes megoldást kínál a FUCHS. Ezen erőgépek motorjába kiváló választás lehet az Agrifarm MOT 15W-40 olaj család. Fontos megemlíteni, hogy a forgalmazott olajok mindenféle kiszerelésben elérhetőek, az 5L-től kezdve a 208L-es hordókig bezárólag.

A megfelelő kenőanyag kiválasztásához keresse munkatársunkat (+36 30 249 5894), vagy látogassa meg webshopunkat. (Motorolajokhajtómű és hidraulika olajokkarbantartási anyagok)

 

Szeresse gépét, kényeztesse Fuchs kenőanyagokkal és kímélje egyben a saját pénztárcáját is.

Keresse szakértő kollégánkat:

Pintér Nándor +36 30 249 5894

© IntroWeb | 2024 - Weboldal készítés, SEO