Powered by Smartsupp
kiemelt akciónk

Moro Aratri

Az olasz vállalat székhelye az észak olaszországi Bergamo tartományban, Fontanella városában található, az olasz mezőgazdaság egyik legfontosabb régiójában, Lombardiában van. A Moro Aratri egy igen nagy múlttal rendelkező vállalat, több mint 60 éve került megalapításra a Moro család jóvoltából. Kezdetekben ugyan csak ekék gyártásával foglalkozott, később a talajlazítók fejlesztésére és gyártására is specializálódott. Nem régiben pedig új fejlesztésű kultivátorokkal is elkezdett foglalkozni.


A Moro Aratri sikere a gyártás soránt felhasznált kiváló minőségű anyagokban rejlik, melynek köszönhetően strapabíró és megbízható mezőgazdasági eszközök készülnek, melyek teljességgel a gazdák igényeihez alkalmazkodnak. Ezáltal a cég termékei, minden egyes eke, talajlazító és kultivátor prémium minőségű és kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek.

Az Agroázis 2017 óta forgalmazza a széles termékpalettával rendelkező Moro Aratri termékeket, melyek a precíz kivitelezésű eke és talajlazító kínálatát foglalják magukba. Emellett a Moro Aratri gépekhez szükséges alkatrészek beszerzésében is segítséget nyújtunk.

Típus:
© IntroWeb | 2024 - Weboldal készítés, SEO