Powered by Smartsupp
kiemelt akciónk
Szántóföldi gép, permetezőgép
Permetezőgép javítás és felkészítés országosan

A Hardi és Jar-Met,  gépek mellett, más típusú permetező javítását, felkészítését is vállaljuk országos lefedettséggel! Precíz és szakképzett kollégáink állnak rendelkezésre! 

  • Permetező gépek alkatrész és szerviz ellátása
  • Gyors és szakszerű permetező szerviz, javítás
  • 9 fő szerviz szakember
  • Óriási alkatrész raktárkészlet

Az ezen a területen speciálisan is kiképzett szerviz hálózat mellett, komoly raktárbázis és felkészült alkatrész gazdálkodók várják megkeresésüket.

Pintér Nándor + 36 30 249 5894                                    

Kovács László   + 36 30 399 2506

belépés a webshop oldalra

Az Agroázis által forgalmazott Hardi és Jar-Met permetezők mögött, egy országos, ezen a területen speciálisan is kiképzett szerviz hálózat mellett, komoly raktárbázis és felkészült alkatrész gazdálkodók állnak.

Összesen 9 fő szerviz szakember biztosítja, hogy a permetező meghibásodásokat a legrövidebb időn belül elhárítsuk, a legkisebb kiesés mellett, legyen ez Hardi, Jar-Met, vagy bármilyen típus. A napi gyakorlatnak köszönhető, hogy a ma már bonyolult elektronikával, szakaszvezérléssel, keret szintszabályozással is felszerelt gépek mechanikus hibái mellett az elektronikus problémákat is gyorsan szakszerűen javítják. 

Korábbi szerviz tevékenységünk mellett, a gépek időszakos műszaki felülvizsgálatát is végezzük több menyében. Ennek nemcsak környezetvédelmi szempontból van jelentősége, hiszen egy gyenge, kopott szivattyú, egy rossz nyomásmérő óra, vagy kopott fúvóka, a drága vegyszert úgy tudja pazarolni, hogy a pontatlan kijuttatás még kárt is okoz. Az a néhány tízezer forint vizsga költség, amibe egy ellenőrzés kerül, már akár egy alkalommal is megtérülhet. Munkánkat a Növényorvosi Kamara partnereként, a Növényvédő Gép Ellenőrző Állomás frechiese hálózatában végezzük. Itt lehet vizsgára regisztrálni.

A szervizelés mellett komoly hangsúlyt fektetünk a gépekhez szükséges alkatrész ellátásra. A szántóföldi gép alkatrészek szerviz kocsikban, illetve bábolnai központi raktárakban állnak rendelkezésre. 

Komoly gyári készleteink mellett elsősorban a gyorsabban elhasználódó elemekből alternatív beszerzési forrásokból is biztosítunk magas műszaki színvonalú, de kedvezőbb árú alkatrészeket. Ilyen például a kifejezetten versenyképes minőségű ASJ fúvóka.

 

© IntroWeb | 2024 - Weboldal készítés, SEO