kiemelt akciónk
Síktárolók
Síktárolók
Bővebb információ
Ajánlatkérés

Síktárolók

Kivitelezés

Minden síktároló épületet a helyi lehetőségekhez és igényekhez igazítunk alapterületben, magasságban és felhasznált anyagokban is. Az acélszerkezetek saját kivitelezésben készülnek, vállaljuk a teljes kivitelezést akár az engedélyes tervektől a kulcsátadásáig, valamint a szükséges technológiák (betároló rédler, szalag) beszerzését és beépítését. Egy gabonatároló általánosságban az alábbiak szerint kerül kivitelezésre:
Támfal, az alaptesttel összevasalt zsaluzott beton, vastagsága 20 cm, az oszlopoknál 25-50 cm. Magassága 3 métertől, (általában 3,5 méter, de minden igényt figyelembe tudunk venni).
Acélszerkezet 5 mm falvastagságú festett zártszelvényből (igény esetén „I” szelvény) az adott méretre kerül legyártásra. Lehet íves, vagy egyenes (külső megjelenésében mindegyik esetben hagyományos nyeregtetős, 25 fokos lejtéssel), rácsszerkezetű. A rácsszerkezetű oszlopok a támfalon kialakított pilléreken nyugszanak. Osztásuk 6 m, fesztávolságuk 6-36 m között lehetséges általában. (Egyedi igény esetén ettől eltérhetünk.) A szerkezet alkalmas felső betároló rendszer elhelyezésére. Vállmagasság 4-4,5 m (növelhető). Síktárolónál vízszintes vonó nincsen, ezért az oldalmagasság a belső tér legalacsonyabb pontja.
Trapézlemez az oldalfalon 20 mm profilmagasságú fedés a függőleges síkokon (színe választható), valamint a tetőn 35-40 mm profilmagasságú antikondenzációs lemezfedéssel (színe választható).
Térbeton gépi tárcsás simítású C 25/30-ös szilárdságú 20kg/m3 acélhaj adagolású beton. A támfal mentén, illetve keresztben a szükséges távolságoknál dilatációs hézagot vágunk, amit rugalmas tömítéssel töltünk ki.
Kapu mérete tetszőleges, mivel egyedi gyártásban készül. Festett kivitel.

Síktárolók
Képek száma: 2 db
© IntroWeb | 2022 - Weboldal készítés, SEO