kiemelt akciónk
FAO torony terményszárítók
FAO torony terményszárítók

FAO torony terményszárítók

Széles választék

A patinás francia FAO torony terményszárítók széles választékában megtalálhatók a kisebb teljesítményű (2-6 t/h) szakaszos és a folyamatos üzemű szakaszos ürítésű (3-100 t/h) berendezések egyaránt. Míg az egyszerűbb felépítésű, kisebb FAO szárítótornyok oldalsó légkivezetéssel és szigetelés nélkül is elérhetők, a nagyobb teljesítményűek már felső légkivezetéssel, levegő visszaforgatással és teljes felületén hőszigeteléssel készülnek. Így lehetőség van az igények és beszerzési költségek optimális összehangolására. Gáz szőnyegégő mellett lehetőség van akár olaj blokkégővel is szállítani.

Bővebb információ
Ajánlatkérés

Saját processzor vezérli és ellenőrzi

A szárítás folyamatát a FAO saját fejlesztésű szoftverével, processzor ellenőrzi és vezérli, amit egy magyar nyelvű érintő képernyő segítségével lehet nyomon követni és állítani. Az előre betáplált programok és a fejlett számítógépes rendszer (aminek segítségével a belépő termény +/- 3 % nedvesség különbsége sem kíván külső beavatkozást) megkönnyítik a kezelő munkáját. Fejlett hővédelmi és riasztórendszere miatt a túlmelegedés esetén az égő és a levegő automatikusan lezár, megelőzve a belobbanást.

Egyszerű, gyors és olcsó javítás

A FAO terményszárítók egyszerű felépítése melletti nagy előnye, hogy a beépített alkatrészek kereskedelmi forgalomban is kaphatók, így karbantartása, javítása egyszerű, gyors és olcsó.

Részleges vagy teljes kivitelezést is vállalunk

Igény esetén helyszíni egyeztetés után személyre szabott ajánlatot készítünk FAO terményszárítóra, komplett technológia szállítására, (FAO vagy hazai gyártásból,) részleges vagy teljes kivitelezésre.
Nem csak zöldmezős terményszárítónál kell építési engedély, hanem meglévő torony leváltásánál is. A toronyszárítókat a területileg illetékes MKEH (Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal) Mérésügyi felügyeletén engedélyezik.

KÉRJEN SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT!

FAO torony terményszárítók
Képek száma: 5 db
© IntroWeb | 2022 - Weboldal készítés, SEO