kiemelt akciónk
Hardi Mega permetezőgép
Hardi Mega permetezőgép

Profi megoldás a napi munkákhoz Ismerje meg a jelenleg elérhető legnagyobb függesztett permetezőgépet.

A funkcionális kialakítás és a remek általános működés új mércét állít a függesztett permetezőgépek terén. A MEGA kialakítása kihasználja a teret a tartály és a fülke között, itt biztosít helyet a nagyméretű öblítőtartálynak, a burkolt oldalfelületek pedig védik az olyan részegységeket, mint a TurboFiller vegyszerbekeverő, a szűrők és a tárolórekesz.

Az EasyConnect rendszer biztosítja a permetezőgép gyors és egyszerű csatlakoztatását, az integrált támkerekek pedig a permetezőgép használata közben könnyen elrejthetők.

Menet közben az AirRide rugózási rendszer nagyobb kényelmet biztosít a kezelő számára, egyúttal segít a szórókeret stabilizálásában is. A nagyobb permetezési sebességgel és a nagyobb kapacitással a HARDI MEGA a vontatott permetezőgépek piaca felé fordul.


A Mega permetezőgép teljesen új kialakítással rendelkezik.

A nagyméretű öblítőtartály kihasználja a főtartály és a traktor közötti üres teret. Ezzel a tömegközéppont is közelebb kerül a traktorhoz, és így – a már ismert rövid középszakasznak is köszönhetően – más függesztett permetezőgépekhez képest a MEGA közelebb helyezkedik el a traktorhoz. Amikor a MEGA a talajra letéve áll, akkor 8°-os szögben hátrafelé dől. Ezzel jobb hozzáférést biztosít a csatlakozásokhoz. A permetezőgép a felcsatlakoztatást követően, a munkahelyzetben válik függőlegessé a keretemelő rendszer optimális működése érdekében.

A bal és jobb oldal burkolattal rendelkezik, így könnyebben tisztítható, és nem szennyezi be sár a szelepeket és a folyadékrendszer egyéb részeit.

Egy másik kialakítási jellemző a főtartály és az öblítőtartály közötti integrált folyadékcsatorna. Minden tömlő és vezeték burkolt, és rögzített pozícióval rendelkezik.

Műszaki adatok
  • Tartályméret: 1800, 2200 l
  • Vezérlőegység: HC 6500, HC 8600, HC 9600
  • TurboFiller: nagy kapacitás, egyszerű kezelhetőség
  • Felszereltségi szint: D változat: DilutionKit-előkészítéssel
  • Folyadékrendszer: egyszerűen kezelhető, sok funkcióval rendelkezik
  • Vázszerkezet: nagyszilárdságú acélváz
  • PRO szórókeretek: kompakt, függőlegesen csukódó szórókeretek 15 és 28 m közötti szélességben
Hardi Mega permetezőgép
Képek száma: 4 db
© IntroWeb | 2021 - Weboldal készítés, SEO