Powered by Smartsupp
kiemelt akciónk
Namyslo Milan magágykészítő kompaktor
Namyslo Milan magágykészítő kompaktor

Milan magágykészítő kompaktor gépcsalád. Milan S függesztett könnyű kompaktor  2,5-4,0 m munkaszélességgel. Milan kompaktor 3,0-6,0 m munkaszélességgel.

Bővebb információ
Ajánlatkérés

A Milan kompaktor alkalmas a tökéletes magágy előkészítéséhez.

A Milan S sorozat függesztett kivitelű, 2,5-4,0 m munkaszélesség között kapható, fix vázszerkezettel. A gépen elől egy 400 mm átmérőjű pálcás henger található, ezután vannak a 2 sorban szerelt rugós kapák (32x 10 mm-es keresztmetszetű egyenes vagy S kapával), a talaj lezárását egy 500 mm átmérőjű csöves henger végzi.

Opcióban a lezáró henger V gyűrűs, Croskill vagy Packer hengerre cserélhető.

 

A Milan soroazt 3,0-6,0 m munkaszélesség között érhető el. A 3 m-es gép fix vázzal, a nagyobb gépek hidraulikus csukással készülnek.

A gépen elöl egy 400 mm átmérőjű pálcás henger van amit követ egy simító lemez, ezután vannak a 3 sorban szerelt rugós kapák (45x 12 mm-es keresztmetszetű kapaszárral, 200 mm széles lúdtalpakkal), a talaj lezárását egy 400 mm átmérőjű pálcás henger és egy 370 mm átmérőjű Croskill henger kombinációja végzi.

A gép kiegészíthető további simító lemezzel, szárny szintezővel. A Croskill henger lecserélhető dupla Croskill hengerre.

A 4 m-es kiviteltől rendelhető féligfüggesztő szerkezettel is a gép.

Namyslo Milan szántóföldi magágykészítő kompaktor
Képek száma: 12 db
Namyslo Milan szántóföldi magágykészítő kompaktor
© IntroWeb | 2023 - Weboldal készítés, SEO