Powered by Smartsupp
kiemelt akciónk
MaterMacc Unica PVI sorközkultivátor
MaterMacc Unica PVI sorközkultivátor

Mivel manapság nagyon drága a műtrágya és a hasznosulás miatt is rendkívül fontos a pontos kijuttatás, minőségi sorközművelő szükséges! Válasszon a munkákhoz megbízható, olasz Matermacc Unica PVI sorköz kultivátorok közül. Igény szerint 6 és 8 soros kivitelben, felhajtható gerendellyel, szilárd, vagy akár folyékony műtrágya szóróval, különböző felszereltséggel.

Bővebb információ
Ajánlatkérés

MaterMacc Unica PVI sorközkultivátor

Mechanikai gyomirtás

A környezettudatos termelés és a költségtakarékosság előtérbe helyezi a mechanikai gyomirtást a kapásnövények körében. A MaterMacc sorközkultivátorok a mechanikai gyomirtás következtében csökkentik a vegyszerköltséget, emellett a talaj nedvességmegtartó képességét is növelik. Munkaszélesség szerint a 75 cm sortávú kultúrákhoz, soronként 5 kapával 4 - 12 soros, a 45 cm sortávú kultúrákhoz, soronként 3 kapával 4-24 soros kivitelű gépek közül válogathatunk.

Kivitel

A MaterMacc Unica PVI sorközkultivátorok, 600 vagy 1000 literes rozsdamentes műtrágyatartállyal szerelhetőek. A 6 soros, soronként 5 kapás Unica PVI önsúlya 930 kg, szállítási szélessége 254 cm. A vázszerkezet jó minőségű acélból készül, melyre paralelogramma függesztéssel kapcsolódnak a művelő kocsik, amire felszerelhetőek a különféle kiegészítő egységek is. Minden sorhoz külön fém mélységállító kerék kapcsolódik, amit csavarorsó segítségével lehet gyorsan, a kívánt mélységnek megfelelően beállítani. Soronként lehetséges a művelő kocsikat kiiktatni, szállítási helyzetben egy rugós előfeszítésű zárszerkezettel rögzíthetjük a kocsikat. Az Unica PVI két oldalszárnyát hidraulikusan tudjuk szállítási helyzetbe csukni, a munkahelyzetben mechanikus reteszelés biztosítja a gerendely stabilitását.

Gépbeállítások

A sorközkultivátorok műtrágya adagoló meghajtása talajkerékről történik, lánchajtás segítségével. A tartályba szerelt betöltő rosta biztosítja az esetleges összeállt műtrágya szeparálását és a sérülést okozó nagyobb darabok kiszűrését. A tartály aljában csigás boltozódásgátló felelős a műtrágya folyamatos áramlásáért. A kiadagolt mennyiség egyrészt a hajtásláncban lévő lánckerekek cseréjével, másrészt az adagolóhenger központi állítókerekének beállításával oldható meg, a gyári táblázatok adatai szerint. A tartály kiképzése és anyaga teszi lehetségessé a hosszú élettartamot. Fedését ponyva biztosítja, melynek mozgatása és rögzítése egyszerű és praktikus. A tartály gyors leürítésére 6 db ürítő nyílás szolgál.

MaterMacc Unica PVI sorközkultivátor
Képek száma: 2 db
Letölthető állományok
© IntroWeb | 2024 - Weboldal készítés, SEO