Powered by Smartsupp
kiemelt akciónk
Vetőgép akciós áron
Vetőgép előrendelés, idei árakon!
2023.10.30.

A szántóföldi munkálatok során a vetőgépek kiemelt szerepet játszanak a hatékony termesztésben. A Matermacc vetőgépek már régóta a mezőgazdaságban dolgozók megbízható partnerei, precíziós vetési technológiát alkalmaznak és több előnnyel is járnak a gazdálkodók számára, most pedig kedvezményes, idei áron előrendelhetők!

Precíziós gazdasághoz Matermacc vetőgép    

MaterMacc MS8130 függesztett szemenkénti vetőgép már előrendelhető a következő szezonra, még idei árakon! A hidraulikusan működtethető teleszkópos vázszerkezetével a vetőgép egyszerűen és gyorsan szállítási helyzetbe állítható. A vetőgép erőssége továbbá, a széles körű felhasználhatóság, a nagy pontosság, az ikervetés minimalizálása és hogy a vetéssel egy menetben műtrágyát és talajfertőtlenítőt is kijuttathatunk. A precíziós vetőgép kiválóan alkalmas kukorica, napraforgó, szója, cukorrépa vagy akár repce vetésére is.

Milyen előnyökkel jár a Matermacc szemenkénti vetőgép használata?

  • Nagy pontosság: vetőmélység és tőtáv beállított értéken tartása
  • Jobb terméshozam: a pontos vetésnek köszönhetően, a növények optimális térközben kerülnek elültetésre. Ennek eredményeként a növények jobban fejlődnek, és nagyobb terméshozamot eredményeznek.
  • Nagy flexibilitás: a gépen vetőtárcsa cserével nagyon sok féle vetőmagot elvethetünk, a repcétől a lóbabig, kiváló minőségben.
  • Egyszerű kezelhetőség: a gépen szerszám nélkül tudjuk a vetőtárcsát cserélni, a vetési paramétereket beállítani
  • Takarékosság: optimális beállítással és üzemeltetéssel, elérhetjük a pontos vetést, ami nem jár felesleges vetőmag felhasználásával, így költségmegtakarítást jelent a mezőgazdasági termelőknek.
  • Egyenletes növényállomány: egyenletes növényállományt biztosít, ami egyszerűsíti a későbbi mezőgazdasági munkálatokat, például a gyomirtást és a betakarítást.

Itt a tökéletes alkalom a Matermacc vetőgépek beszerzésére! Az akciós áron történő vásárlás nemcsak költségmegtakarítást jelent, hanem lehetővé teszi a modern, hatékony mezőgazdasági technológiákhoz való hozzáférést. A Matermacc gépek hosszú élettartammal és megbízhatósággal rendelkeznek, így hosszú távú befektetést jelentenek a mezőgazdasági termelők számára!

Előzze meg versenytársait és rendeljen elő Matermacc szemenkénti vetőgépet időben, kedvezőbb, idei áron! Ismerje meg a munkagépek további felszereltségét vagy hívja közvetlenül kollégáinkat!

Osgyán László +36 30 406 3347
Matuszka Gergő +36 30 368 3539
Gyuresko Tamás +36 30 373 5083
Kovács Nándor +36 30 102 7057
Rajtik Mihály +36 30 407 2329

© IntroWeb | 2024 - Weboldal készítés, SEO