Powered by Smartsupp
kiemelt akciónk
Sorpac zöldség- és gyümölcs csomagoló gépek
Tárházi gépek minden igényre!
2022.08.30.

Ismerje meg az Agroázis új termékpalettáját, kertészeti gépek széles választékát! Minőségi Sorpac gépek, automata mérlegek, zsákoló- és zacskózógépek, mérlegelő- és zsákológépek is elérhetőek már kínálatunkban!

Bővebb információ

Ha zöldség vagy gyümölcstermesztéssel foglalkozik, vessen egy pillantást a kiváló lengyel gyártóra és termékeire, hiszen a Sorpac kimondottan zöldségek és gyümölcsök mérésére, porciózására és csomagolására szolgáló gépeket gyárt.

 

Innováció és versenyképes árak

 

A vállalat híres arról, hogy Ügyfeleinek igyekeznek a legkorszerűbb technológiai megoldásokat kínálni, és folyamatosan fejleszti a termékeit, akár egyedi igények szerint is. Maguk tervezik, gyártják és folyamatosan fejlesztik gépieket, így optimalizálják és fejlesztik termékpalettájukat, mindezzel pedig kiadásaikat is csökkentik, így versenyképes árakat tudnak garantálni.

 

Személyre szabott megoldások

 

A Sorpac gépek, így többek között a kombinációs és automata mérlegek, zsákoló- és zacskózó gépek, raschel hálós csomagoló gépek, kefehengeres tisztítók vagy görgős válogató asztalok is könnyedén integrálhatók bármilyen már meglévő tárházi géphez, így maximális szabadásgot biztosítva a tetszés szerinti bővítéshez. A Sorpac ráadásul kiemelt hangsúlyt fektet a rugalmas gyártásra, így akár egyedi kérésekre is megoldást találnak és alkalmazkodnak a speciális igényekhez!

 

Profi költségcsökkentés

 

A gyors és pontos zöldség mérlegelés és csomagolásnak köszönhetően természetesen a költségek csökkenésével is számolhatunk! Időt, munkaerőt és persze pénzt is csökkenthetünk az automatizált berendezések segítségével, amelyek villámgyorsan és hatékonyan végzik el a csomagolási munkálatokat.

Az Agroázis immáron kiváló minőségű Sorpac csomagológépeket is kínál, folyamatosan raktárról! Ismerje meg a termékeket:

 

 

Keresse szakértő munkatársunkat:
Matuszka Gergő
Gépértékesítő / Kertészeti gépek és tárházi technológia
+36 30 368 3539
gergo.matuszka@agroazis.hu

© IntroWeb | 2024 - Weboldal készítés, SEO