Powered by Smartsupp
kiemelt akciónk
Moro Aratri talajlazítók rendelése
Talajlazító, a hatékony talajművelés titka
2024.01.23.

A talajlazítók kulcsfontosságú szerepet játszanak a hatékony és fenntartható termelésben, hiszen hozzájárulnak a talaj szerkezetének javításához, növelik a víz- és tápanyagfelvételt, valamint elősegítik a gyökerek egészséges növekedését. Minden gazdának szüksége van egy megbízható lazítóra, az Agroázis kínálatában pedig kiváló minőségű talajlazítók találhatóak!

A szántóföldi talajok minősége és termékenysége szorosan összefügg a talajlazítók megfelelő használatával. A lazítók megfelelő alkalmazása révén a mezőgazdaság még hatékonyabb és környezetbarátabb lehet, elősegítve ezzel a fenntartható, precíziós gazdasági gyakorlatok elterjedését.

A talajlazítók széles körben alkalmazhatók a talaj minden rétegében, segítenek megtörni a talajfelületet, valamint hasznosak a gyomok elleni küzdelemben is. A középmély lazítók a termőréteg és az altalaj közötti megfelelő kapcsolatot teremtik meg, a talaj 25-50 centiméter mélység közötti rétegének lazításával, porhanyításával, míg a mélylazítók vagy altalajlazítók a talajrétegek mélyebb rétegeiben végzik a munkát, hatékonyan enyhítik a talajtömörödést, így segítve a víz és a gyökerek szabad áramlását.

Az Agroázisnál megtalálható középmély lazító, mély- és altalajlazító is széles választékban, a talaj típusának és a traktor teljesítménynek leginkább megfelelő kivitelben. Az 5 késes könnyűtől a nehéz, akár összecsukható 11 késesig, bármire van szüksége, nálunk megtalálja!
A több, mint 40 éves gyártói múlttal rendelkező olasz Moro Aratri kínálatában 90-400 Le-ig található talajlazító, melyek munkaszélessége 200 cm-től 490 cm-ig terjed, 5 - 11 db késes kivitelben. A lazítókat szárnyas késekkel szállítjuk, melyek még jobb minőségű talajmunkát garantálnak!

Tekintse meg aktuális ajánlatainkat:

A MoroAratri Spider 5M250 lazító függesztett szántóföldi lazítót ráadásul a saját szemével is megtekintheti az Agromash Expo 2024 kiállításon, az A pavilon 204B Agroázis-MON Kft. standján!

Készüljön fel időben a szezonális mezőgazdasági munkákra az Agroázis segítségével! Szerezzen be minőségi, megbízható szántóföldi munkagépeket, versenyképes árakon, keresse közvetlenül kollégáinkat!

Osgyán László      +36 30 406 3347
Matuszka Gergő  +36 30 368 3539
Gyuresko Tamás  +36 30 373 5083
Rajtik Mihály         +36 30 407 2329

© IntroWeb | 2024 - Weboldal készítés, SEO