Powered by Smartsupp
kiemelt akciónk
Permetezőgépek karbantartása
Szervizeltesse permetezőgépét profin!
2023.04.18.

Jelentjük, az alkatrész készletek feltöltve és szerviz szolgáltatásunk is dübörög a tavaszi szezon beköszöntével! Keressen Ön is minket bizalommal, ha permetezőgép javításra, alkatrészre van szüksége, vagy csak szeretne biztosra menni és permetezőjét tökéletes állapotban tudni az év legfontosabb időszakában!

Egész évben, de legfőképpen a tavaszi szezonban nem engedheti meg magának egy gazda, hogy hibás géppel dolgozzon, vagy a legrosszabb esetben, teljesen leálljon a munka! Szerencsére az Agroázis-MON Kft. gyors és megbízható csapata akkor is a segítségére siet, ha beüt a krach! Cégünknél 9 szakemberből álló szervizcsapat biztosítja, hogy a permetező meghibásodásokat a lehető legrövidebb időn belül elhárítsuk, legyen szó akár Hardi, akár Jar-Met, vagy bármilyen más típusú permetezőről. A sok éves tapasztalatnak köszönhetően a szakaszvezérléssel, keret szintszabályozással felszerelt gépek mechanikus hibái mellett, az elektronikus problémákat is szakszerűen javítjuk. Speciális szerviz hálózatunk országosan áll a gazdák rendelkezésére, így valóban gyorsan, a legkisebb kiesés mellett tudjuk vállalni a javítást!

A szervizelés mellett természetesen nagy hangsúlyt fektetünk a gépekhez szükséges alkatrészellátásra is. Kiszállás során a szerviz kocsikban is elérhetőek a leggyakoribb gépalkatrészek, illetve szélesebb kínálatunk a bábolnai központi raktárakban és webshopunkban állnak rendelkezésre. Ha bizonytalan vagy kérdése merül fel, keressen minket bizalommal, felkészült alkatrész gazdálkodók várják a megkereséseket!

Miért válassza az Agroázis-MON Kft. permetezőgép szerviz szolgáltatását?

  • Gyors és szakszerű permetező szervizt és javítást biztosítunk
  • Országos szinten elérhető a szerviz hálózatunk
  • 9 fő szerviz szakember áll rendelkezésre
  • Óriási alkatrész raktárkészlettel rendelkezünk
  • Kedvezményes, átalánydíjas szerviz szolgáltatást biztosítunk Partnereinknek

Válasszon professzionális partnert permetező gépének alkatrész és szerviz ellátására! Keresse szakértő kollégáinkat elérhetőségeiken!

Permetezőgép alkatrész:
Pintér Nándor +36 30 249 5894

Permetező szerviz:
Kovács László + 36 30 399 2506

Alkatrész webshop

© IntroWeb | 2024 - Weboldal készítés, SEO