Powered by Smartsupp
kiemelt akciónk
Minőségi Namyslo lengyel tárcsa
Széles tárcsa kínálat az Agroázisnál
2022.10.19.

Egy minőségi, megbízható rövidtárcsa kiváló szolgálatot tehet bármely gazdának a tarlómunkák során. Tárcsát használhatunk tarlóhántás, tarlóápolás során, lazító, illetve kultivátor utáni munkákra, valamint magágykészítésre is száraz viszonyok között. Tekintse meg mezőgazdasági tárcsa kínálatunkat, és válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő lengyel tárcsát a legjobb áron!

Az Agroázistól kiváló minőségű Namyslo talajművelők, tárcsa és rövidtárcsa is rendelhető készletről, kedvező áron! A Namyslo tárcsák nemcsak rendkívül hatékonyak, de precíz kivitelezésüknek köszönhetően öröm velük dolgozni is! Hogy segítsük a választást, most összeszedtük melyik tárcsa milyen technikai paraméterekkel rendelkezik!

 

Mezőgazdasági tárcsa ajánlatunk:

Namyslo Exact Plus rövidtárcsa
A gumi ütéscsillapítással rendelkező Exact Plus tárcsás boronát tarlóhántásra, tarlóápolásra, valamint a növénymaradványok keverésére használják. A mezőgazdasági gép két sor tárcsából áll, amelyek egymástól 1070 mm távolságra vannak egymástól, és amelyek a művelet során aprítja a talajt, és összekeveri a növényi maradványokat. A Namyslo Exact Plus alapkivitelben függesztett tárcsa, de egyes méretekben elérhető félig függesztő szettel is, valamint széles henger választék is rendelkezésre áll!

 

Namyslo EasyFlow vontatott rövidtárcsa
Az Easy Flow tárcsás boronát ugyancsak tarlóápolási munkákra tervezték. A gépen szintén két sorban helyezkednek el a tárcsák, itt a távolságuk 1200 mm, a tárcsák megfelelő elrendezése pedig lehetővé teszi a gép haladása során a megfelelő munkamélységen való munkavégzést. Ennek a rövidtárcsának a különlegessége, hogy vontatott kivitelű, szállítási helyzethez hidraulikusan csukható, valamint a munkamélység szintén hidraulikusan állítható!

 

Namyslo Roobin rövidtárcsa
A Namyslo család új tagja a Roobin tárcsa, amely spirál rugós védelemmel ellátott tárcsákkal rendelkezik! A gépen két sorban helyezkednek el az egyedi csapágyazású tárcsák, távolságuk 1100 mm, tárcsalevél átmérő 610 mm. A Roobin tárcsát 2,5-6 méteres szélességben, hidraulikusan összecsukható vázszerkezettel gyártják. A talaj lezárására széles henger választék áll rendelkezésre kínálatunkban, úgy mint: csöves, V ékgyűrűs, acél mélynyomó, rugós, gumi gyűrűs vagy Packer henger.

 

Az Agroázis már 2020 óta forgalmazza a Namyslo talajművelő gépeket, de nagyon fontosnak tartjuk a gépek utókövetését, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a Namyslo gépek szervizére, alkatrészellátására is! Bábolnai telephelyünkön bemutatógépek is rendelkezésre állnak, így a gazdálkodnak lehetőségük van a gépeket megtekinteni, jobban megismerni.

Árajánlatért és részletekért keresse bizalommal munkatársainkat!
Osgyán László             +36 30 406 3347
Gyuresko Tamás         +36 30 373 5083
Konyecsni Gergő        +36 30 102 7057
Matuszka Gergő         +36 30 368 3539

© IntroWeb | 2024 - Weboldal készítés, SEO