Powered by Smartsupp
kiemelt akciónk
Mérleg- és zsákológépek, zacskozó gépek
Sorpac kertészeti gépek az Agroázisnál!
2022.08.09.

A SORPAC egy lengyel vállalat, amely zöldségek és gyümölcsök mérésére, porciózására és csomagolására szolgáló gépeket gyárt. Ügyfeleik legnagyobb elégedettségének biztosítása érdekében folyamatosan fejlesztik termékeiket, és nem haboznak az iparági újdonságokhoz nyúlni.

Különlegességük, hogy a mezőgazdasági ágazatban tevékenykedő ügyfeleiknek a legkorszerűbb technológiai megoldásokat kínálják. A világ szinte összes kontinensén jelen vannak: Európában, Ázsiában, Amerikában, Ausztráliában, és több mint harminc ország ügyfelei vásároltak tőlük vagy partnereiktől gépeket. A vállalat évről évre növekszik, ezért a gyári alkalmazottak száma folyamatosan bővül.

Ha Önt a gyors és pontos mérlegelés és a költségek csökkentése érdekli a zöldségmérlegelés és -csomagolás során számos folyamat automatizálásával, akkor a Sorpac biztosan praktikus és innovatív megoldást tud ajánlani. A zöldség- és gyümölcstermesztéshez, méréshez és csomagoláshoz szükséges gépek elismert gyártójaként modern technológiai berendezésekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy ügyfeleik egyedi igényeihez igazított berendezéseket hozzanak létre.

A Sorpac különböző mérlegeket kínál: automata mérlegeket (AW modellek) és kombinációs / cellás mérlegeket (MW modellek, úgynevezett több csatornás mérlegek), akár 15 tonna/óra kapacitással. Emellett portfóliójukban szerepelnek raschel zsákos csomagoló gépek is, egy- és kétszálas varrófejjel (RF modellek) és fólia zacskós csomagoló gépek (FW modellek). Emellett számos változatban gyártanak kefehengeres tisztítókat (B modellek) többek között burgonya és hagyma száraztisztításához, valamint 300 cm-es hosszúságig kézi válogató asztalokat (ST modellek) ülő és álló munkához egyaránt. Azok számára, akik értékelik a mérlegelés és csomagolás kényelmét megfizethető áron, kínáljuk legnépszerűbb kompakt mérleg- és csomagoló gépüket (AWRM modellek). Ez egy olyan kombinált mérlegelő gép, amely óránként akár 6 tonna zöldséget is lemér és raschel zsákokba csomagol, mindezt automata üzemmódban.

A kombinációs mérlegek, automata mérlegek, mérleg- és zsákológépek, zacskózó gépek, raschel hálós csomagoló gépek, kefehengeres tisztítók vagy görgős válogató asztalok integrálhatók bármilyen már meglévő tárházi gépekhez. A Sorpac rugalmasságát mi sem bizonyítja jobban, hogy egyedi kérésekre is megoldást talál, így növelve az Ön munkafolyamatainak hatékonyságát.

Szakszerű és átfogó tanácsadást nyújtunk az optimális megoldások kiválasztásához, azt ajánljuk, amire valóban szüksége van, és ami javítja a munkakomfortot, növeli a hatékonyságot és csökkenti a költségeket.

Garanciális és garanciát követő szerviz - velünk elkerülheti a költséges leállásokat!

Az Agroázis-MON nemcsak arról ismert, hogy nagyon jó áron árulja a Sorpac zöldség- és gyümölcs mérésére, porciózására és csomagolására szolgáló gépeket, hanem a legmagasabb színvonalú szolgáltatásairól is. Szakembereink a legbonyolultabb meghibásodásokat is megoldják, és minden szükséges alkatrésszel rendelkezünk, hogy az Ön válláról minél több terhet tudjunk levenni.

© IntroWeb | 2024 - Weboldal készítés, SEO