kiemelt akciónk
Szántóföldi permetezőgép előrendelés
Rendeljen előre, vegye át időben!
2021.11.24.

Precíziós pályázatban és azon kívül is azok, akik idén rendelnek, jobb áron és időben megkaphatják gépeiket. A világméretű nyersanyag hiány és a folyamatosan emelkedő alapanyagok miatt azok kerülnek előnybe, akik beruházásaikat még az idén elindítják. Előrendelt választékunkból Hardi, Jar-Met permetezők, Matermacc szemenkénti vetőgépek és kultivátorok is foglalhatók.

A Dán Hardi, a világ egyik vezető permetező márkája hazánkban is népszerű azoknál a termelőknél, akik ezt az igényes kialakítású, magas műszaki színvonalú, tartós terméket megengedhetik. A kicsit magasabb ár, az évek során már szertakarékosságban, üzembiztonságban megtérül, miközben a használt gép még idősebb korban is jól tartja az értékét.

Széles választék biztosítja, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő kivitelt.

Függesztett, vontatott és önjáró típusok, ködképzős berendezések, 400-7.000 l tartály, 6-36 m keret méret, akár fúvókánkénti szakaszolással, ISOBUS csatlakozással, légzsákkal, elektronikus kapcsolattal a gyártóval távoli hibajavításhoz, stb. rendelhetők.

 

Kisebb területek művelőinek, a többségében az Európai piacra gyártó, minőségi Lengyel Jar-Met permetezőkből tudunk szállítani. Függesztett és vontatott kivitelben, 300-4.000 l tartály, 6-24 m szórókeret, Lengyel, vagy Arag (Olasz) fittingekkel szerelve. Megbízható minőség, országos szerviz háttérrel.

Nem ismeretlen márka az Olasz Matermacc, aminek professzionális vetőgépeiből és kultivátoraiból 15 év alatt több száz került a hazai földekre.

6 soros, hidraulikusan 2,5 m-es szállítási szélességre állítható szemenkénti vetőgépeink műtrágya és granulátum szóróval, monitorral, vagy akár ikersoros kivitelben is rendelhetők.

Kultivátorból 6-8 soros, szilárd, vagy folyékony műtrágyaszóróval is felszelhető gépekből lehet előre lekötni.

Népszerű termék a Moro Aratri lazítója, amiből 5, 7 és összecsukható 11 késes kivitel is dolgozik már Magyarországon is. A Lazító és eke tipikusan az a termék, ami az alapanyag árak változása miatt folyamatosan drágul, ezért ha a beszerzés eldöntött, sokat lehet nyerni az előrendelésen.

 

Lehetőség van a gépek akár fix forint áron történő leszerződésre, ezzel kalkulálhatóvá téve a költségeket. Az előszerződések biztosítják a szállítási elsőbbséget, kiváltják az alapanyag árak növekedésének kockázatát.

 

Nézzen szét weboldalunkon, ha nem talál valamilyen eszközt, hívja kollégáinkat!

 

Rendeljen most, vegye át időben!

 

Szakértő munkatársaink várják hívását:

 

Osgyán László                  +36 30 406 3347

Matuszka Gergő             +36 30 368 3539

Bajzáth Andor                 +36 30 102 7058

Konyecsni Gergő             +36 30 102 7057

Czibere Péter                   +36 30 192 4179

Rajtik Mihály                   +36 30 407 2329

E-mailben:                        babolna@agroazis.hu

 

 

Rendeljen előre, vegye át időben!
Képek száma: 36 db
© IntroWeb | 2022 - Weboldal készítés, SEO