Powered by Smartsupp
kiemelt akciónk
Permetező tavaszi szerviz
Permetezők tavaszi felkészítése
2022.02.16.

Kezdje felkészülten, kifogástalan állapotú szántóföldi gépekkel a tavaszi szezont! Az Agorázisnál az alkatrész készleteket feltöltöttük, így szerviz szolgáltatásunk indulásra kész, keressen minket bizalommal, ha tavaszi felkészítésre van szüksége, vagy csak szeretné permetezőgépét egész évben biztonságban tudni!

 

Bővebb információ
Ajánlatkérés

Az Agroázis által forgalmazott Hardi és Jar-Met permetezők mellett, egy országos szerviz hálózat is az Ön rendelkezésére áll, komoly raktárbázissal és alkatrészekkel felszerelve!
A mezőgazdaságban az egész év során, de legfőképpen tavasszal nem engedheti meg magának az ember, hogy hibás géppel dolgozzon, vagy esetleg álljon a munka! Létfontosságú egy megbízható és gyors szervizcsapat, akik a leghamarabb képesek elhárítani a hibát vagy mihamarabb felkészíteni a gépeket a munkára.

Az Agroázisnál összesen 9 fő szerviz szakember biztosítja, hogy a permetező meghibásodásokat a legrövidebb időn belül elhárítsuk, a legkisebb kiesés mellett, legyen az Hardi, Jar-Met vagy bármilyen típusú szántóföldi permetezőgép! A bonyolult elektronikával, szakaszvezérléssel és keret szintszabályozással felszerelt gépek sem jelentenek fejtörést, szakképzett csapatunk a mechanikus hibák mellett, az elektronikus problémákat is gyorsan és szakszerűen javítja.

Biztosítsa be permetezőgépét az egész éves munkára, mi pedig a tavaszi felkészítés keretében:

  • Átvizsgáljuk a permetezőgép műszaki állapotát
  • Javaslatot teszünk a szükséges javításokra, alkatrész igényre
  • Kedvezményes, átalánydíjas szerviz szolgáltatást biztosítunk Törzskártyás Partnereinknek

 

Készüljünk együtt a tavaszra, keresse kollégáinkat:

Szekendi Péter +36 30 249 5894 (alkatrész, permetezőgép vizsgáztatás)

Kovács László +36 30 399 2506 (szerviz)

Bors Nikolett +36 30 548 2230 (vizsgára jelentkezés kitöltése)

© IntroWeb | 2024 - Weboldal készítés, SEO