Powered by Smartsupp
kiemelt akciónk
Hardi permetezők széles választéka
Permetezőgépek a tavaszi szezonra
2024.03.25.

Készül már a tavaszi szezonra? És a szántóföldi munkagépei is készen állnak? Ha még nem döntött, hogy belevágjon-e a precíziós gazdálkodásba vagy esetleg új gépekre van szüksége, tekintse meg kiváló minőségű Hardi permetezőgép kínálatunkat!

Ha nem szeretne bizonytalanul neki vágnak a szezonnak, rendeljen időben és jó áron permetezőgépet az Agroázis kínálatából! Tekintse meg Hardi permetezőinket és a géptípusok erősségeit, és válassza ki, melyik szolgálja ki leginkább igényeit!

 

Hardi Alpha

A hosszabb nappali és éjszakai munkaidő, valamint a nagyobb permetezési sebesség nagyobb igényeket támasztott a permetezőgépekkel szemben is. Erre reflektálva a Hardi az Alpha önjáró hidas permetezőgépek családját új modellekkel frissítette, melyek nagyobb teljesítményt, megbízhatóságot és vezetési kényelmet kínálnak.
Bővebb információk

 

Hardi Ranger

Bár a Hardi Ranger vontatott permetezőgép a legkisebb a HARDI kínálatában, mégis kiváló funkciókat nyújt! A Ranger az egyszerű és megbízható vontatott permetezőgép iránt támasztott igények kielégítésére lett megtervezve, amely a piacokon tapasztalt sikeres értékesítésen keresztül is bizonyított az elmúlt években.
Bővebb információk

 

Hardi Commander

A mezőgazdasági gyakorlatok változnak, így a Hardi Commander vontatott permetezőgépek az új kihívásoknak megfelelően lettek kifejlesztve. Ezek a gépek a kapacitás növelését és az üzemeltetési költségek csökkentését célozzák meg, miközben kielégítik a modern gazdák igényeit.
Bővebb információk

 

Hardi Navigator

A Hardi Navigator vontatott permetezőgép a csúcsminőség és a funkcionalitás tökéletes egyensúlyát kínálja. A közepes mérettől a maximális felszereltségig széles választékot kínál, garantálva a könnyű kezelhetőséget és a hatékony munkavégzést.
Bővebb információk

 

Hardi AEON

A Hardi AEON vontatott permetezőgép csúcstechnológiás megoldás, mely a learn farming elveit követi - kevesebb befektetéssel többet elérni! A legmodernebb technológiával és a legújabb automatizálási megoldásokkal a termelékenység növelhető és a pazarlás is csökkenthető!
Bővebb információk

 

Ne feledje, hogy a meglévő Hardi permetezőkhöz raktárról alkatrészt biztosítunk, szervizes kollégáink pedig megrendelésre tavaszi felkészítést is végeznek! Amennyiben permetezőjének aktuális a vizsgáztatás is, regisztráljon közvetlenül weboldalunkon!

© IntroWeb | 2024 - Weboldal készítés, SEO