Powered by Smartsupp
kiemelt akciónk
Jar-Met permetezőgép vásárlás
Permetezőgép és vetőgép az Agroázistól
2023.02.24.

Ön felkészült már a tavaszi szezonra? És a munkagépei? Ha vannak kétségei, vagy azon töri a fejét, hogy belevág a precíziós gazdálkodásba, esetleg már megérett a gépcsere, akkor tekintse meg kiváló minőségű permetezőgép és vetőgép kínálatunkat!

Hardi és Jar-Met permetezőgépek – Minden igényre

permetező nemcsak tavasszal, de egész évben kihasználható, alapvető munkaeszköz, így mindenképpen érdemes egy megbízható és jól működő darabba befektetni. A Hardi nevét talán már nem kell bemutatni a mezőgazdaságban tevékenykedők számára, a világ egyik vezető permetező márkája hazánkban is népszerű választás azok számára, akik igényes kialakítású, magas műszaki színvonalú, tartós terméket keresik. Az Agroázistól függesztett, vontatott és önjáró típusok  is rendelhetők: 1000-7.000 l tartállyal, 12-36 m keret mérettel, akár fúvókánkénti szakaszolással, ISOBUS csatlakozással, légzsákkal, valamint elektronikus kapcsolattal a gyártóval távoli hibajavításhoz.
A precíziós gazdálkodást választók számára a Hardi Navigator és Hardi Commander permetezőket ajánljuk, amelyek a DynamicFluid4 rendszerrel felszerelve kimondottan a precíziós kijuttatást támogatják a nyomásváltozás gyors korrigálásával.

Kínálatunkban a lengyel Jar-Met függesztett és vontatott permetezői is megtalálhatóak, amelyek pénztárcabarát, ugyanakkor minőségi és megbízható megoldást garantálnak. Függesztett és vontatott kivitelben vásárolhatók, 300-4.000 l tartállyal, 10-24 m szórókerettel, valamint lengyel vagy olasz fittingekkel felszerelve.

Ne feledje, ha permetezőgép felkészítésre, esetleg javításra vagy alkatrészre van szüksége, akkor is keressen minket, hiszen tapasztalt, szakképzett szervizcsapattal és óriási alkatrész raktárkészlettel állunk rendelkezésére országos szinten! Bővebben szerviz szolgáltatásainkról ITT olvashat!

 

Matermacc vetőgép – A profik eszköze

A Matermacc neve már egybeolvadt a minőségi vetőgép definíciójával, nem csoda, hogy hazánkban is a népszerűbb választás a Matermacc MS 8130 szemenkénti vetőgép. A 6 soros szemenkénti vetőgép 800 literes műtrágyatartállyal, tárcsás csoroszlyával szerelve, 3x25 l mikrogranulátum szóróval, 50 literes magtartállyal kapható! Hidraulikusan működtethető teleszkópos vázszerkezetével a vetőgép egyszerűen és gyorsan szállítási helyzetbe állítható. Kínálatunkban már szintén elérhető a Matermacc MS8130 EVO precíziós vetőgép is, hidraulikus teleszkópos kerettel, nagyobb munkasebességgel (12km/h)!

Hozza helyzetbe magát a szezonra, és szerezzen be kiváló minőségű munkagépeket az Agroázistól! Kérje ajánlatunkat online, vagy keresse közvetlenül telefonon szántóföldi gép szakértőinket:

Osgyán László             +36 30 406 3347
Gyuresko Tamás         +36 30 373 5083
Konyecsni Gergő        +36 30 102 7057
Matuszka Gergő         +36 30 368 3539

© IntroWeb | 2024 - Weboldal készítés, SEO