kiemelt akciónk
Karácsonyi Agroázis nyereményjáték
Nyereményjáték Facebook oldalunkon!
2021.12.13.

A tavalyi hatalmas sikernek köszönhetően, idén is egy szuper nyereményjátékkal készültünk az ünnepek alkalmával. Kicsit megdolgoztatjuk az agytekervényeket, ezúttal matematika tudásra lesz szükség a feladvány megfejtéséhez! 

Látogasson el Facebook oldalunkra, és keresse meg a nyereményjáték posztját, majd számolja ki, hogy mennyi a permetezőgép, a vetőgép és a kultivátor összege!

Írja meg nekünk a játék posztja alatt a helyes választ kommentben és legyen Ön a szerencsés, aki egy Agroázis ajándékcsomaggal lesz gazdagabb!

És hogy mit tartalmaz összeállított karácsonyi csomagunk? A téli időszak elengedhetetlen kellékeit, úgy mint egy Agroázis bögrét, hőtartó termoszt, egy üveg lélekmelengető Agroázis bort, és persze olyan hasznos kiegészítőket, mint egy sörnyitó és egy toll! 

A játékban való részvétel feltételei:

- Likeolja a posztot!

- Írja meg kommentben a helyes összeget!

Természetsen a Faebook oldalkedveléseket és a megosztásokat is köszönjük!

Játék kezdete: 2021. 12. 13.

Játék vége: 2021. 12. 20. 12:00

Sorsolás: 2021. 12. 20. 14.00

Játékszabályzat:

Sok sikert a nyereményjátékhoz!

 

Játékszabályzat

Az Agroázis-MON Kft. nyereményjátékot hirdet az Agroázis Facebook oldalán.

Részvételi feltételek: A nyereményjátékban cselekvőképes magyar állampolgárok vehetnek részt, akik a nyereményjáték vége előtt a tizennyolcadik életévüket betöltötték és érvényesen válaszoltak kommentben a játékok felhívásai alá. Érvényesen nem játszhatnak a szervező munkavállalói, és azok közeli hozzátartozói. Az előírttól eltérő formátumú kommentek helyességének elbírálására a jogot a játék szervezője fenntartja magának. Minden személy az egyes játékok posztja alatt csak egy érvényes kommentet adhat le.

Nyereményjáték időtartama:

A nyereményjáték kezdete: 2021.12.13.

Vége: 2021.12.20. 12:00

Sorsolás időpontja: 2021.12.20. 14:00

Nyertes kiválasztása: A nyereményjáték nyertesét egy sorsoló program segítségével automatikusan, véletlenszerűen választjuk ki, a kommentben helyesen válaszolók közül. Minden személy a nyereményjáték poszt alatt csak egy érvényes szavazatot adhat le. A nyerteseket Facebook oldalunkon keresztül értesítjük.

Nyeremény: 1 db Agroázis ajándékcsomag (egy csomag tartalma: toll, bögre, termosz, bor, sörbontó). A nyereményékért a sorsolásokat követő 2 napon belül jelentkeznie kell a nyertesnek. A nyertes a nyeremények átvételével elfogadja kérésünket, mely szerint képet kell készíteni nyereményről és azt a rendelkezésünkre kell bocsátania.

A Játék során megadott adatok kezelője a szervező Agroázis-MON Kft., mint adatkezelő. Az adatkezelés célja, hogy az Adatkezelő a nyereményjáték lebonyolításával, valamint a nyeremények átadásával kapcsolatban a Játékosok személyes adatait kezelje. Az adatkezelés jogalapja a Játékos kifejezett, önkéntes és tájékozott hozzájárulása.

A nyeremény készpénzre nem váltható.

A nyereményekhez tartozó esetleges SZJA fizetési kötelezettséget a Szervező viseli. Szervezőt a Nyeremények fentiek szerinti átadásán és adóvonzatuk kiegyenlítésén kívül további kötelezettség nem terheli. A Nyeremények kézbesítésével járó költséget a Szervező viseli. Egyéb esetlegesen felmerülő költségek a Játékost terhelik.

Az Agroázis-MON Kft. fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására, illetve kiegészítésére.

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. / This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by or associated with, Facebook.

 

 

© IntroWeb | 2022 - Weboldal készítés, SEO