Powered by Smartsupp
kiemelt akciónk
Moro Aratri váltvaforgató eke
Moro Aratri eke kínálat az Agroázisnál
2022.07.15.

A gyárat 1957 november 5-én a Moro család alapította, melyből mára egy modern vállalkozás fejlődött ki, amely tudást, műszaki ismereteket és célirányos ipari technológiákat alkalmaz a mezőgazdaság érdekében.

A Moro Aratri filozófiájában a kiváló alapanyagok, szilárdság, maximális megbízhatóság, alkalmazkodó képesség az egyedi igényekhez és a részletekre való figyelem ötvöződik. Több szabadalom is mutatja innovatív, fejlesztő munkájukat, valamint a márka mezőgazdaság iránti elkötelezettségét is.

Elsőként ekékkel jelentek meg a piacon, de mára már talajlazítók és kultivátorok is megtalálhatóak kínálatukban. Érdekesség, hogy jelenleg az olasz piacon a Moro Aratri ekék piacvezető pozícióban vannak, és a piac felét adják!

 

Váltvaforgató eke, rigol eke, mélyszántó eke – Változatos kínálat

A Moro Aratri váltvaforgató eke kínálata rendkívül széles, többek között az 1 vasú rigolírozó ekétől (MVP) a 9 vasú féligfüggesztett ekéig (DRAGON), tarlónjáró (XFS, DRAGON, RAPTOR) vagy barázdás kivitelben különféle változatok is kaphatók. Ezzel a hat sorozatos kínálattal lényegében 35 LE-től 550 LE tartományig minden igényre van megfelelő ajánlat!

Ekefej típusokból is nagy a választék a különféle talajokhoz alkalmazkodva, több lépcsőben 22-110 cm közötti munkamélység is elérhető. Típustól és kiviteltől függően az ekefejek osztása 90-140 cm között választható. A fogásszélesség szintén kiviteltől függően csaposan állítható 33-61 cm között (STEP és DRAGON sorozat) vagy hidraulikusan fokozatmentesen változtatható (WARRIOR, RAPTOR, XFS, DRAGON, MVP sorozat). Az ekevasak általában fordítható kivitelű orrbetéttel vannak felszelve.

 

Moro Aratri extrák

Az ekék alapkivitelben nyírócsapos biztosítással rendelkeznek, de ha szükséges, akkor rendelhetők az úgynevezett StoneSystem hidraulikus ekefej biztosítással is. A további opciók között megtalálhatók a különféle mélységállító támkerekek, mint a szállítási átbillenős támkerék, vagy a speciális Moro Aratri szabadalom, a TransportSystem, amelynek köszönhetően szállítási helyzetben a függesztett ekét félig-függesztettként tudjuk üzemeltetni. A szállítás megkönnyítésére a függesztett ekéknél szintén elérhető a CompactSystem Moro Aratri fejlesztés, amely segítségével az 5-6 vasú kivitelek utolsó 2-3 ekefeje visszahajtható a gépre, így a traktor kiegyensúlyozottabbá válik vonuláskor. Felszerelhetők a gépek beforgató lemezzel vagy különféle kivitelű előhántó fejjel

Az Agroázis 2017 óta forgalmazza a Moro Aratri ekéket és lazítókat, de nagyon fontosnak tartjuk a gépek utókövetését, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a Moro Aratri gépek szervizére, alkatrészellátására is! Emellett minden érdeklődőnek személyre szabott ajánlatot készítünk, hogy az igényeknek megfelelő, optimális gépet szerezhesse be, ezzel is maximalizálva a megtérülést! Bábolnai telephelyünkön bemutatógépek is rendelkezésre  állnak, így a gazdálkodók a gépeket meg tudják tekinteni, jobban megismerni.

Árajánlatért és részletekért keresse bizalommal munkatársainkat!
Osgyán László             +36 30 406 3347
Bajzáth Andor             +36 30 102 7058
Gyuresko Tamás         +36 30 373 5083
Konyecsni Gergő        +36 30 102 7057
Matuszka Gergő         +36 30 368 3539

© IntroWeb | 2024 - Weboldal készítés, SEO