kiemelt akciónk
Matermacc vetőgép
Matermacc vetőgép és kultivátor
2021.05.27.

Ahogyan az már a Bibliában (Márk evangéliuma) is tanításként szerepelt, a Magvető csak úgy lehetett eredményes, ha jól végezte munkáját.

Ma sincsen ez másként, de most segít a Matermacc.

2021 évi gyártásból, különböző felszereltséggel szemenkénti vetőgépek és kultivátorok versenyképes áron a "százszoros" termésért.

Bővebb információ

Matermacc MS8130 pneumatikus szemenkénti vetőgép

Kukorica, napraforgó, szója, cukorrépa és repce vetésére. Sortávolság 75 cm, soronként 50 l-es magtartály, hidraulikusan szállítási helyzetbe állítható teleszkópos vázszerkezet, műtrágya (2 x 215 l-es fém tartállyal) és talajfertőtlenítő kijuttató, (3 x 25 l-es két soronként egy műanyag tartály), MSC 8000 típusú vetésellenőrző monitor (vetés jelzése soronként, hang és fény jelzés, rész és teljes munkaterület mérés, munka sebesség ) vetésellenőrző monitor. Alacsony kinyúló tömeg (100 LE alatti erőgépre is). Kétoldali vetőtengely meghajtás, (egyik oldalon szabadonfutóval), hidraulikus nyomjelző automatika, vetőegység dupla nyitótárcsával, központi mélység határolással, "V" gumi tömörítő kerék, állítható maglesodró egységgel.

6 soros vetőgép műtrágya kijutatóval már 17.200 EUR áron elvihető.

MS Twin ikersoros pneumatikus szemenkénti vetőgép

 A Matermacc ikersoros vetést biztosító szemenkénti vetőgépek egy új korszakot nyitnak a termelésben. A szinkronizált ikersorok biztosítják a soron belüli egyenletes tőtávot. Sortávolság: 70/75. Az MS Twin rendszerű gépek felszereltsége meggyezik az MS8130 típussal.

MSO aprómag és zöldség vetőgépek

A Matermacc precíziós pneumatikus zöldség vetőgépek széles választéka lehetővé teszi a különféle igényekhez legmegfelelőbb gép kiválasztását. Az MSO gépekkel megvalósítható a vetőkocsinként a szimpla, dupla vagy a tripla soros vetés, az MSO-DUO vetőelemek vetőkocsinként 2 sor vetésére alkalmasak 4-10 cm-es sortávolsággal. Talajtípustól függően a mélységálltáshoz és tartáshoz rozsdamentes sima, gumi, vagy rácsos henger közül választhatunk.

MaterMacc Unica PVI sorközkultivátor

A környezettudatos termelés és a költségtakarékosság előtérbe helyezi a mechanikai gyomirtást a kapásnövények körében. Emellett ne feledkezzünk el, a talajnedvesség megtartására gyakorolt kedvező hatásáról. A MaterMacc sorközkultivátorok a mechanikai gyomirtás következtében csökkentik a vegyszerköltséget, javítja a talaj nedvességmegtartó képességét. Munkaszélesség szerint a 75 cm sortávú kultúrákhoz, soronként 5 kapával 4 - 12 soros, a 45 cm sortávú kultúrákhoz, soronként 3 kapával 4-24 soros kivitelű gépek közül választhatunk.

A MaterMacc Unica PVI sorközkultivátorok, 1000 literes rozsdamentes szilárd, vagy 800 literes folyékony műtrágyatartállyal szerelhetőek. A műtrágya adagoló meghajtása talajkerékről történik, lánchajtás segítségével. A tartályba szerelt betöltő rosta biztosítja az esetleges összeállt műtrágya szeparálását és a sérülést okozó nagyobb darabok kiszűrését. A tartály aljában csigás boltozódásgátló felelős a műtrágya folyamatos áramlásáért. A 6 soros, soronként 5 kapás Unica PVI önsúlya 930 kg, szállítási szélessége 254 cm. A vázszerkezet jó minőségű acélból készül, melyre paralelogramma függesztéssel kapcsolódnak a művelő kocsik, amire felszerelhetőek a különféle kiegészítő egységek is. Minden sorhoz külön fém vagy gumi mélységállító kerék kapcsolódik, amit csavarorsó segítségével lehet gyorsan, a kívánt mélységnek megfelelően beállítani. Soronként lehetséges a művelő kocsikat kiiktatni, szállítási helyzetben egy rugós előfeszítésű zárszerkezettel rögzíthetjük a kocsikat. Az Unica PVI két oldalszárnyát hidraulikusan tudjuk szállítási helyzetbe csukni, a munkahelyzetben mechanikus reteszelés biztosítja a gerendely stabilitását. Igény esetén sorvédő lemezzel, vagy sorvédő tárcsával is szállítható. Kötött talajok esetében soronként plusz terhelő rugó is beépíthető.

Sok éves hazai referencia, biztos szervíz és alkatrész háttér, ezt bizosítja az Agroázis!

Most egyedi 50 %-os ajánlat, csak kollégáinknál:

Osgyán László     +36 30 406-3347

Matuszka Gergő   +36 30 368-3539

Czibere Péter       +36 30 192-4179

© IntroWeb | 2022 - Weboldal készítés, SEO