Powered by Smartsupp
kiemelt akciónk
Matermacc sorköz kultivátor a gyorsan megtérülő befektetés!
Matermacc sorköz kultivátor a gyorsan megtérülő befektetés!
2022.04.27.

Matermacc sorköz kultivátor a gyorsan megtérülő befektetés!
Időben, még jó áron szerezze be a kukorica (napraforgó, szója, ..) termesztés fontos szántóföldi munkaeszközét az importőr Agroázistól!

Az egészséges, bőséges termést hozó haszonnövények számára nélkülözhetetlen a gondos ápolás: erről pedig több szempontból is gondoskodik a MaterMacc Unica PVI sorközművelő kultivátor!
A növényápolás fontos aspektusa az eredményes gyomirtás. A kizárólag csak vegyszeres megoldásoknál környezettudatosabb módszer a mechanikus eljárás, így elkerüljük a gyomirtással nem célzott növények vagy az ökoszisztéma esetleges károsítását, valamint a gyomirtószerekre immúnis növényfajok felbukkanását, kifejlődését. A mechanikai gyomirtás alapvető eszköze a sorközművelő kultivátor, azonban az ennél jóval több dologban is megoldást nyújt. Nemcsak a gyomok ellen veszi fel a harcot, de hatékonyan segít a talajnedvesség megtartásában, csökkenti a talajerózió veszélyét, ráadásul a tápanyag kijuttatásban is képes szerepet vállalni, legyen szó akár folyékony, akár szilárd műtrágyáról.
A MaterMacc Unica PVI sorközkultivátor használatával a gyomok hatékonyan távolíthatók el, miközben haszonnövényeink nem sérülnek. Több leveles állapotnál, vagy cserepesedés esetén sorvédő lemezek, vagy tárcsák is felszerelhetők.
A paralelogramma felfüggesztésű művelő kocsikat egyenként a mélységállító kerék csavarorsóinak állításával lehet szabályozni, vagy akár egyenként kiiktathatók.
Szállítási helyzetben hidraulikusan felcsukható.

A MaterMacc sorközkultivátorokat 6, 8, vagy akár 12 soros (fix) kivitelben is gyártanak, ezen belül is többféle felszereltséggel és kivitellel. Ilyen pld. a kapák, (lúdtalp, oldalazó, merev), vagy a támasztó kerekek (fém, gumis), vagy a tápanyag kijuttatás, szilárd, vagy folyékony kivitele.
Természetesen azonnali szállításra csak a készleten lévő kivitelből tudunk szolgálni, de érdemes már előre átgondolva akár most megrendelni az egyedi igényeknek megfelelő kivitelt.

Az 1000 l-es szilárd, vagy 800 l-es folyékony műtrágya kijuttatásra alkalmas kivitelek egyszerű beállíthatóság mellett is pontos (mennyiségi és tenyészterületi) kiadagolást garantálnak, megtakarítva ezzel további gépi műveleteket és csökkentve a talajtaposásból származó felesleges tömörödést, azaz csökkenti a költségeket.

Jól látható, hogy a sorközkultivátor hasznos eszköz a növényápolás területén.
Gondoskodik a gyomirtásról, csökkenti az aszálykárt és részt vesz a tápanyag visszapótlásról is.
Rendelje meg Ön is mihamarabb kultivátorát, az elérhető legjobb áron, amíg a készlet rendelkezésre áll!
A kultivátorok felszereltségéről, aktuális készleteinkről, és árakról, kérjük érdeklődjön kollégáinknál az alábbi elérhetőségeken:

Osgyán László             +36 30 406 3347
Bajzáth Andor             +36 30 102 7058
Gyuresko Tamás         +36 30 373 5083
Konyecsni Gergő        +36 30 102 7057
Matuszka Gergő         +36 30 368 3539

© IntroWeb | 2023 - Weboldal készítés, SEO