Powered by Smartsupp
kiemelt akciónk
MaterMacc szemenkénti vetőgépek
Március, a vetés hónapja!
2024.03.21.

A tavasz közeledtével, pláne a március beköszöntével a mezőgazdasági tevékenységek is új lendületet vettek, beindult a vetés szezonja! Szerencsére az Agroázisnál mindent megtalál ehhez a szántóföldi munkálathoz, legyen szó magágykészítőről, vetőmagról, szemenkénti vetőgépről vagy kultivátorról! Tekintse meg gépeinket és ajánlatainkat, amelyek Önnek is segítségére lesznek, hogy sikeres legyen a vetési szezon!

Az Agroázis-MON Kft. elkötelezett abban, hogy a legkiválóbb minőségű termékeket kínálja Partnereinek, hogy sikeres és eredményes gazdálkodást biztosítson számukra. Mint mindig, most is számíthat a kiváló nemzetközi gyártó, a MaterMacc szántóföldi gépeire, amelyek közül néhány darabot akár félmillió forint kedvezménnyel is beszerezhet!

 

Vetőmagok

Minden gazda tudja, hogy a jó termés alapja egy minőségi vetőmag! Kínálatunkban megtalálható a Dorka MGT hibrid kukorica vetőmag, az IDA MGT hibrid kukorica vetőmag, valamint a GS240 hibrid kukorica vetőmag is. Ezek a vetőmagok gondosan válogatottak és teszteltek, hogy megfeleljenek a legmagasabb szakmai követelményeknek, valamint garantálják a megbízható növénytermesztést is. Amennyiben bizonytalan a vetőmag kiválasztását illetően, keresse bizalommal kollégáinkat!

 

Vetőgépek, a hatékony és precíz vetéshez

A megfelelő vetési technika kulcsfontosságú a természetes növekedés és a jó termés eléréséhez. A méltán népszerű MaterMacc pneumatikus szemenkénti vetőgép kiválóan alkalmas kukorica, napraforgó, szója, cukorrépa és repce vetésére is. A MaterMacc vetőgépek mindig kiemelkedő hatékonyságot és precizitást biztosítanak a vetés során. Az MS-8130 precíziós vetőgép teleszkópos alvázzal, most készletről azonnal vihető, fél millió forint kedvezménnyel, kiszállítva!

 

Kultivátor, a talajápolás eszköze

A jó talajminőség elengedhetetlen a sikeres termesztéshez! A MaterMacc Unica PVI sorközkultivátor biztosítja a műtrágya pontos kijuttatását, a gyomok hatékony eltávolítását, a gondos talajápolást. A MaterMacc sorközkultivátorok 6, 8, vagy akár 12 soros kivitelben is rendelhetőek, ezen belül is többféle felszereltséggel és kivitellel. A kultivátorok pontos felszereltségéről, aktuális készleteinkről és árakról, kérjük érdeklődjön kollégáinknál!

 

Március a vetés hónapja, és az Agroázis-MON Kft. kész arra, hogy támogassa Partnereit ebben a fontos időszakban. Válogasson kiváló minőségű vetőmagjaink, akciós vetőgépeink és kultivátoraink között, hogy a lehető legmagasabb termésátlagot érhess el! Gépeink felszereltségéről és akcióinkról érdeklődjön közvetlenül kollégáinknál!

Osgyán László +36 30 406 3347
Kovács Nándor +36 30 102 7057

© IntroWeb | 2024 - Weboldal készítés, SEO