Powered by Smartsupp
kiemelt akciónk
Szárzúzó, műtrágyaszóró kedvezményesen
Kisgépek elérhető árakon!
2023.09.18.

Az őszi szezon beköszöntével a mezőgazdasági teendők ismét előtérbe kerülnek, és ezekhez sok gazda számára elengedhetetlenek a kiváló minőségű kisgépek. A jó hír az, hogy az Agroázisnál most azonnal készletről vihetők ezek a kis szántóföldi gépek, ráadásul kifejezetten kedvező árakon!

 

Az őszi betakarítás után itt az ideje, hogy megtekintsük a legfrissebb ajánlatokat, amelyek segítenek hatékonyabbá és eredményesebbé tenni a mezőgazdasági munkát:

Jar-Met gyomfésű: a gyomirtás kulcsfontosságú a természetes növekedés támogatása érdekében. A Jar-Met gyomfésű kiváló eszköz talajápoláshoz, gyommentesítéshez, talajcserepesedés megszüntetéséhes, ráadásul most akciós áron vásárolható!

Jar-Met fogas borona: az őszi talajmunkákhoz elengedhetetlen a megfelelő fogas! Egy jó fogas borona segít felkészíteni a talajt a következő ültetésre vagy vetésre, és javítja a talaj szerkezetét. Válasszon remek áron, minőségi fogas boronát, amely hosszú távon is beválik!

Jar-Met műtrágyaszóró: a megfelelő műtrágyaszóróval könnyedén és egyenletesen oszthatja el a trágyát a mezőn, ami javítja a terméshozamot és a termőföld minőségét. Őszi ajánlataink keretében most még gazdaságosabban juthat hozzá egy kiváló műtrágyaszóróhoz!

Jar-Met szárzúzó: az őszi szántás és talajmunka során a szárzúzó segít megbontani a növényi maradványokat és megkönnyíti a talaj előkészítését a következő évben. A megfelelő szárzúzóval gyorsan és hatékonyan végezheti el ezt a feladatot, válogasson kínálatunkból!

Moro Aratri lazító: a talajlazítás fontos a termőföld egészségének megőrzése és a gyökerek jobb hozzáférhetősége szempontjából. Az olasz Moro Aratri lazító gépei kiváló minőségűek és megbízhatók, és most az őszi ajánlataink keretében különösen vonzó áron elérhetők!

Moro Aratri eke: az eke elengedhetetlen eszköz a szántáshoz és a talaj előkészítéséhez. Az Agroázis kínálatában a kiváló Moro Aratri váltvaforgató ekék is elérhetőek, az őszi akciók során pedig most extra kedvezményekkel vehetők meg a legjobb ekék!

Ne hagyja ki az idei akciós őszi ajánlatokat, további akciós termékeinket ITT találja! Készletről azonnal vihetők a legfontosabb mezőgazdasági kisgépek, gyomfésű, fogas, műtrágyaszóró, szárzúzó, lazító és eke, mind kiváló áron!

Rendeljen most, és készüljön fel a sikeres őszi szezonra! Forduljon kollégáinkhoz bizalommal:

Osgyán László +36 30 406 3347
Matuszka Gergő +36 30 368 3539
Gyuresko Tamás +36 30 373 5083
Rajtik Mihály +36 30 407 2329

A gépek a bábolnai telephelyen megtekinthetőek, részletekért keressen bennünket!

© IntroWeb | 2024 - Weboldal készítés, SEO