Powered by Smartsupp
kiemelt akciónk
Namyslo talajművelők, mélyszántó eke és rigol eke
Készüljön az őszre az Agroázissal: talajlazító, eke, tárcsa várja!
2022.09.26.

Készüljön fel a következő szezonális szántóföldi munkálatokra az Agroázis segítségével! Kínálatunkban kiváló minőségű lazító, rövidtárcsa, valamint váltvaforgató eke is megtalálható! Nézzen szét weboldalunkon, kérje ajánlatunkat még ma!

Hogy segítsük a felkészültést, összegyűjtöttük egy csokorba a legfontosabb őszi munkákhoz szükséges szántóföldi gépeket. Tekintse meg kínálatunkat és keresse kollégáinkat bizalommal!

 

Moro Aratri eke kínálat

Váltvaforgató eke vagy ágy eke, hagyományos szántó eke vagy mélyszántó eke, akár rigol eke, legyen szó bármelyikről is, a Moro Aratro biztosan nem okoz csalódást. Ha megbízható, kiváló minőségű, ár-érték arányban is kimagasló ekét keres földterület megműveléséhez, akkor a legjobb helyen jár!

MoroAratri STEP ekék 2-6 vasú kivitelben rendelhetők, többféle munkamélységet biztosító felszereltséggel. A Moro Aratri RAPTOR eke sorozat pedig 2-7 vasú kivitelben érhető el, akár csapos fogásszélesség állításúként is. De rendelkezésére áll a Warrior hidraulikus szélesség állítású sorozat a Dragon félig függesztett és XFS vontatott ekék is, részletekért keressen bennünket bizalommal!

 

Talajlazító széles választékban

A több évtizedes gyártói múlttal rendelkező olasz Moro Aratri, nemcsak az eke gyártásban, hanem a talajlazító gépek terén is a kiemelkedő minőséget képviseli. A MORO Aratri kínálatában 90-400 Le-ig található talajlazító, melyek munkaszélessége 200 cm-től 400 cm-ig terjed, igény szerint 5-11 db késes kivitelben. A lazítókat szárnyas késekkel szállítjuk, melyek még jobb minőségű talajmunkát garantálnak, valamint minden géphez hidraulikusan állítható elmunkáló hengert ajánlunk.

 

Namyslo tárcsa, rövidtrácsa

A Namyslo talajművelő gépek nemcsak rendkívül hatékonyak, de precíz kivitelezésüknek köszönhetően öröm lesz velük az őszi munka is! Az EasyFlow vontatott rövidtárcsa, 4-8 m munkaszélességgel, gumibakos csillapítókkal felszerelve, kimondottan tarlóhántásra, tarlóápolásra tervezték. A Namyslo Exact Plus rövid tárcsa, 2,2-6 m szélességben alapkivitelben függesztettek, de opcióban elérhető félig függesztett kivitelben is, szintén kiváló választás talajelmunkálásra!

Rendelje meg Ön is mihamarabb a szezonális munkához szükséges szántóföldi gépeket, amíg a készlet rendelkezésre áll! A szántóföldi gépek felszereltségéről, aktuális készleteinkről, és árakról, kérjük érdeklődjön kollégáinknál az alábbi elérhetőségeken:

Osgyán László          +36 30 406 3347
Bajzáth Andor          +36 30 102 7058
Gyuresko Tamás      +36 30 373 5083
Konyecsni Gergő      +36 30 102 7057
Matuszka Gergő       +36 30 368 3539

© IntroWeb | 2023 - Weboldal készítés, SEO