Powered by Smartsupp
kiemelt akciónk
Szántóföldi gép, permetezőgép játék
Húsvéti nyereményjáték Facebook oldalunkon!
2022.04.11.

Idén egy szuper nyereményjátékkal készültünk a húsvéti ünnepek alkalmával. Közösségi oldalunkon futó játékunk képén a háttérben egy remek szántóföldi gép rejtőzik, keresse meg és írja meg kommentben a munkagép nevét!

Látogasson el Facebook oldalunkra, és keresse meg a nyereményjáték posztját, majd keresse meg a képen elrejetett szántóföldi gépet!

Írja meg nekünk a játék posztja alatt a helyes választ kommentben és legyen Ön a szerencsés, aki egy Agroázis ajándékcsomaggal lesz gazdagabb!

És hogy mit tartalmaz összeállított húsvéti csomagunk? A tavaszi időszak elengedhetetlen kellékeit, úgy mint egy Agroázis baseball sapkát, hőtartó termoszt, és persze olyan hasznos kiegészítőket, mint egy zsebkés és egy toll! 

A játékban való részvétel feltételei:

- Likeolja a posztot!

- Írja meg kommentben a helyes megfejtést!

Természetesen a Facebook oldalkedveléseket és a megosztásokat is köszönjük!

Játék kezdete: 2022. 04. 11.

Játék vége: 2022. 04. 19. 12:00

Sorsolás: 2022. 04. 19. 14.00

Játékszabályzat:

Sok sikert a nyereményjátékhoz!

 

Játékszabályzat

Az Agroázis-MON Kft. nyereményjátékot hirdet az Agroázis Facebook oldalán.

Részvételi feltételek: A nyereményjátékban cselekvőképes magyar állampolgárok vehetnek részt, akik a nyereményjáték vége előtt a tizennyolcadik életévüket betöltötték és érvényesen válaszoltak kommentben a játékok felhívásai alá. Érvényesen nem játszhatnak a szervező munkavállalói, és azok közeli hozzátartozói. Az előírttól eltérő formátumú kommentek helyességének elbírálására a jogot a játék szervezője fenntartja magának. Minden személy az egyes játékok posztja alatt csak egy érvényes kommentet adhat le.

Nyereményjáték időtartama:

A nyereményjáték kezdete: 2022.04.11.

Vége: 2022.04.19. 12:00

Sorsolás időpontja: 2021.04.19. 14:00

Nyertes kiválasztása: A nyereményjáték nyertesét egy sorsoló program segítségével automatikusan, véletlenszerűen választjuk ki, a kommentben helyesen válaszolók közül. Minden személy a nyereményjáték poszt alatt csak egy érvényes szavazatot adhat le. A nyerteseket Facebook oldalunkon keresztül értesítjük.

Nyeremény: 1 db Agroázis ajándékcsomag (egy csomag tartalma: baseball sapka termosz, svájci bicska, toll, nyakba akasztós tartó). A nyereményékért a sorsolásokat követő 2 napon belül jelentkeznie kell a nyertesnek. A nyertes a nyeremények átvételével elfogadja kérésünket, mely szerint képet kell készíteni nyereményről és azt a rendelkezésünkre kell bocsátania.

A Játék során megadott adatok kezelője a szervező Agroázis-MON Kft., mint adatkezelő. Az adatkezelés célja, hogy az Adatkezelő a nyereményjáték lebonyolításával, valamint a nyeremények átadásával kapcsolatban a Játékosok személyes adatait kezelje. Az adatkezelés jogalapja a Játékos kifejezett, önkéntes és tájékozott hozzájárulása.

A nyeremény készpénzre nem váltható.

A nyereményekhez tartozó esetleges SZJA fizetési kötelezettséget a Szervező viseli. Szervezőt a Nyeremények fentiek szerinti átadásán és adóvonzatuk kiegyenlítésén kívül további kötelezettség nem terheli. A Nyeremények kézbesítésével járó költséget a Szervező viseli. Egyéb esetlegesen felmerülő költségek a Játékost terhelik.

Az Agroázis-MON Kft. fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására, illetve kiegészítésére.

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. / This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by or associated with, Facebook.

 

 

© IntroWeb | 2023 - Weboldal készítés, SEO