Powered by Smartsupp
kiemelt akciónk
Hattat szántóföldi traktor
HATTAT traktor bevezető áron, az új Stage V motorral
2024.02.19.

HATTAT T 4000-es széria, új Stage V motorral.

Kielégítik a legmagasabb környezetvédelmi előírásokat,

így részt vehetnek támogatott programokban is.

Bővebb információ
Ajánlatkérés

Az ültetvényes, kompakt és szántóföldi modellek, kínálatában, megtalálhatók 50-125 LE közötti modellek, kimagasló felszereltség és  alacsony üzemanyag fogyasztás mellett kedvező árakon elérhetők.

A 95 LE-s szántóföldi kivitel már netto 18.500.000 Ft-tól , a készlet erejéig! 

 

A Hattat Traktör a Hattat csoport tagjaként 2007 óta gyárt saját márkás mezőgazdasági erőgépeket szűkített nyomtávú, kommunális és szántóföldi kivitelben.
A „T”-sorozatot kifejezetten szántóföldi igénybevételre tervezték, kiváló teljesítményű, megbízható és időtálló Stage V motorokkal vannak felszerelve, alcsony üzemanyag fogyasztás mellett.
T-sorozat gépei 95-től 125 lóerős teljesítményig kerülnek gyártásba.
A készlet erejéig két típus bevezető ára:

 • a T4095 modell 18.500.000 Ft + ÁFA,
 • a T4105 modell 18.950.000 Ft + ÁFA.

 

 1. Gazdaságos
  Az új „T”-sorozathoz a 4 hengeres Stage V motorokat a Fiat Powertrain Technologies gyártja, a legújabb európai környezetvédelmi előírásoknak megfelelve. A kiváló teljesítménnyel, nyomaték rugalmassággal rendelkező erőforrások, alacsony fogysztással.

 2. Hatékony
  Elektrohidraulikus 4WD kapcsolással, 24+24 fokozatú váltó, független dupla sebességes, 540/1000 TLT, elektrohidraulikus kapcsolású differenciálzár.
  A gépek súlyelosztásánál, pótsúlyozásánál, figyelembe vették a szántóföldi és telephelyi munkagépek optimális üzemeltetéséhez szükséges tulajdonságokat. Kategóriájának megfelelően a hárompont maximális emelési kapacitása 4500-5500 kg.
  Az irányváltó, a kis fordulási sugár, a jó manőverezési képesség a telepen belüli munkáknál nyújt komoly előnyt.
  A gépek 120 literes üzemanyag- és 16 literes AdBlue-tartállyal érkeznek.

 3. Maximálisan felszerelt
  4 pár, dupla működésű kihelyezett hidraulika csatlakozó, vonóhorog Piton Fix csappal, Scharmüller állítható magasságú vonófej, alsó (hasi) húzó biztosítja, hogy minden munkagépet csatlakoztatni lehessen. A hidraulikus hárompont emelőkarok és a kardán, vezérelhetők a sárvédőn lévő gombok segítségével.
  A fülke külön légszűrővel (ez lehet a permetezéshez szükséges szénszűrő is) van felszerelve, valamint megtalálható benne egy lehajtható pótülés is. Az integrált LED közlekedési és munkalámpák remek megvilágítást nyújtanak a legrosszabb fényviszonyok között is, a központi digitális panelen pedig minden szükséges információ elérhető a gépkezelő számára.

 4. Kényelmes
  A traktorok modern külső és belső megjelenése nem csak esztétikai szempontból megnyerő, de funkcionális szerepe is van. A nagy felületű levegő-áteresztő rácsfelületek elősegítik a motor optimális hőmérsékleten való tartását. A tágas és biztonságos fülke, valamint a kar- és fejtámlával ellátott komfortos légrugós, vezetőülés lehetővé teszik az egész napos használatot. Az állítható kormány és az ergonomikus kezelőfelületek kialakítása pedig biztosítják a hatékony és kényelmes munkavégzést.

 

Tekintse meg aktuális traktor kínálatunkat az alábbi oldalon: https://szantofold.agroazis.hu/szantofoldi-gepek/traktorok

Szerezzen be minőségi, megbízható Hattat traktorokat, versenyképes árakon, a készlet erejéig akciós áron! További részletek, felszereltség és kérdés esetén keresse közvetlenül kollégáinkat!

Osgyán László +36 30 406 3347

Kovács Nándor +36 30 102 7057

Matuszka Gergő +36 30 368 3539

© IntroWeb | 2024 - Weboldal készítés, SEO