Powered by Smartsupp
kiemelt akciónk
Jar-Met és Hardi permetezőgépek
Harc a gyomosodás ellen
2024.05.30.

A mezőgazdaság egyik legnagyobb kihívása a gyomosodás, ami jelentős terméskiesést okozhat, ha nem kezeljük megfelelően! Szerencsére kiváló fegyvereink vannak a gyomosodás elleni küzdelemben, köztük minőségi sorköz kultivátorok és a permetező gépek, amelyeket kiváló áron szerezhet be az Agroázistól!

Sorköz kultivátor – A hatékony talajművelés kulcsa

sorköz kultivátor a növénysorok közötti területet műveli meg, mechanikusan lazítja a talajt és elpusztítja a gyomokat, így azok nem tudnak versenyezni a kultúrnövényekkel. A kultivátor egy valóságos aduász, hiszen egyszerre több feladatot is ellátó szántóföldi talajművelő gép, ráadásul a megfelelő folyékony vagy szilárd műtrágya kijuttatóval párosítva, könnyedén maximalizálja a termelést és a költséghatékonyságot!

Amellett, hogy kultivátor a növénysorok közötti talajt fellazítja és egyidejűleg gyomokat távolít el, lehetővé teszi a talajnedvesség megtartását, az optimális műtrágya hasznosulást és még a biológiai gyomirtást is. Mindeközben kíméletes a talajhoz, használata javítja a talaj szerkezetét, mivel lazítja a talajt, így a gyökerek könnyebben jutnak oxigénhez és vízhez. Nagy területeken is gyorsan és hatékonyan használható, így időt és munkát takarít meg a gazdáknak!

Az Agroázis kínálatában is megtalálható Matermacc Unica PVI sorköz kultivátort bátran ajánljuk a fenti feladatok elvégzésére, most pedig készletről, remek áron beszerezhető, akár Startec folyékony műtrágyaszóróval is felszerelve!

 

Permetező – Az elengedhetetlen munkatárs

A permetezőgép szintén alapvető eszköz a gyomirtásban, a permetezők azonban a vegyszeres gyomirtás katonái. Ezek a gépek egyenletesen juttatják ki a gyomirtó szereket a termőterületre, biztosítva ezzel a hatékony védekezést a gyomok ellen. Az Agroázis többek között kiváló Hardi és Jar-Met permetezőgépeket, vontatott, függesztett és önjáró permetezőket is kínál a gazdáknak!

A permetezőgép további előnyei:

  • Célzott védekezés: a permetezőgép segítségével pontosan meghatározhatjuk, hogy mely területeket kívánjuk kezelni, így minimalizálható a vegyszerek pazarlása és a környezetre gyakorolt negatív hatás.
  • Hatékonyság: a modern permetezők egyenletesen és precízen juttatják ki a gyomirtó szereket, ami maximalizálja azok hatékonyságát.
  • Idő- és munkamegtakarítás: a permetezőgépek gyors és egyszerű használatot tesznek lehetővé, különösen nagy területeken, ami jelentős idő- és munkamegtakarítást eredményez!

A permetezés és a sorközművelés együttes alkalmazása kulcsfontosságú a gyomosodás elleni harcban. Míg a sorköz kultivátor mechanikus módszerrel lazítja a talajt és pusztítja a gyomokat, addig a permetező vegyszeres úton biztosítja a gyomok teljes kiirtását. Ez a kombinált védekezési stratégia biztosítja, hogy a gyomok ne legyenek képesek újra kihajtani, valamint nemcsak hatékonyabb, hanem fenntarthatóbb gazdálkodást is eredményeznek.

Tekintse meg kultivátor és permetező kínálatunkat is, vagy keresse közvetlenül kollégáinkat:
Osgyán László +36 30 406 3347
Kovács Nándor +36 30 102 7057

© IntroWeb | 2024 - Weboldal készítés, SEO