kiemelt akciónk
Namyslo termékek, rövidtárcsa, rögtörő henger
Bemutatkozik a Namyslo márka
2022.06.17.

A Namyslo cég dél-nyugat Lengyelországban található mezőgazdasági gépgyár. A termékkör elsősorban talajművelő gépekre épül, de emellett gyártanak repce oldalkaszát, tartálykocsit, műtrágyaszórót és aprómag vetőgépet is. Új fejlesztés a függesztett pneumatikus mulchvetőgép. Ismerje meg a Namyslo gyártót szakmai cikkünkből! 

Namyslo talajlazító – A kompakt megoldás

A talajlazító kínálatban megtalálható a hagyományos merev késes, az előre ívelt késes lazítók mellett a hajlított késes lazítók több kivitele. A Monster hajlított késes lazítóból az egy soros kivitel gépkapcsolat kialakítására is ki van alakítva a Monster Plus gép kései két sorban szerelt jobbos és balos késekkel rendelkezik és többféle lezáró henger közül választhatunk. A széles választék lehetővé teszi, hogy 75 és 350 LE között bármelyik erőgéphez megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbbet.

 

Namyslo szántóföldi kultivátor – Megannyi extrával

A szántóföldi kultivátor kínálat 3 gépcsaládból áll és szintén nagyon széles teljesítmény kategóriában találhatunk megfelelő gépet. A kínálatból kiemelkedik a Marracell gépcsalád, amely 3 m-től 8 m-es munkaszélességig függesztett kivitelben készül, 3 sor rugóztatott kapával és elmunkáló tárcsasorral szerelve. A talajlezárást biztosító henger választék nagyon gazdag, így az alap kivitelben szerelt csöves henger mellett választhatunk V, C vagy T gyűrűs hengert 500 vagy 600 mm átmérővel, rugós, gumi ékgyűrűs, acél mélynyomó vagy Packer hengert is. A gép kiegészíthető mellső hidraulikus állítású simítóval. Opciós kiegészítők között megtalálható a féligfüggesztő egység és a hidraulikus mélység állítás is.

 

 

Namyslo tárcsa – A sokoldalú szántóföldi gép

Tarlóhántáshoz, mulcs műveléshez vagy akár magágy előkészítéshez a Namyslo rövidtárcsa család széles megoldási lehetőséget biztosít. Mindegyik Namyslo rövidtárcsa tárcsatagonkénti rugózással és kezelésmentes csapágyazással készülnek. A kínálat szélességét mutatja, hogy 65-280 LE-ig 6 sorozatból választhatjuk ki a számunkra legmegfelelőbbet. Az Exact és Exact Plus kivitelek függeszett kivitel 2,2-4 m-ig fix, 4-6 m között hidraulikus csukású vázzal készülnek 800 illetve 1070 mm gerendely távolsággal, 510 illetve 560 mm átmérőjű tárcsalevelekkel, tárcsánkénti gumibakos rugóztatással. A talajlezáráshoz alkalmazott hengerekből a kultivátorhoz hasonlóan széles a választék az alap csöves hengertől a fent felsoroltakon keresztül a gumihengerig. Az opciók között a fix gerendelyű gépeknél megtalálható a féligfüggesztő egység, vetőgép függesztés is. Az EasyFlow sorozat gépei félig függesztettek 2,7-3 m-es kivitelben 510 mm-es tárcsalevelekkel, fix vázzal, míg 4-8 m között hidraulikus csukással és 560-as tárcsalevéllel és gumibakos csillapítással, 1200 mm-es gerendely osztással készülnek. A hidraulikus csukású EasyFlow kivitelű gépeken választható a 610 mm-es tárcsalevél átmérő is. A Roobin sorozat alap kivitelben 610 mm-es tárcsalevelekkel és 1100 mm-es gerendely osztással és spirálrugós rugóztatással, 2,5-3-5 m között fix, 4-6 m között hidraulikus csukású vázzal készülnek. A lezáró hengerek itt is a fent leírt választékot mutatják. A Roobin gépek elérhatőek félig függesztett kivitelben is. Mindegyik rövidtárcsa felszerelhető elmunkáló pálca sorral, hidraulikus mélység állítással, illetve a félig függesztett gépek fékrendszerrel az EasyFlow és Roobin gépek mechanikus vagy hidraulikus állítású támkerekekkel.

 

Namyslo hengerek – Henger minden igényre

A kínálatban a nagy átmérőjű tömörítő hengertől az aprító hengereken keresztül a front vagy vontatott elmunkáló hengerekig széles a kínálat. A Tiger henger gépcsalád 4,5-12 m közötti munkaszélességben készül hidraulikus csukással, vontatott futóművel, 500, 530 vagy 600 mm átmérőjű Cambridge profilú, vagy 400/450 mm átmérőjű prizmacsillag profilú gyűrűkkel. Az opciók között megtalálható a mellső hidraulikus állítású simító egység, a fék rendszer vagy szélesebb abroncs választási lehetőség a futóműhöz. A Rudyy gépcsalád a Tigerrel megegyező munkaszélességgel és gyűrűprofilla, de egy egyszerűbb csukási rendszerrel készül, amihez nem lehet mellső simító egységet párosítani.

 

 

Namyslo magágykészítő – Kombinátor és kompaktor

A Namyslo magágykészítő kínálatában a Sharp kombinátorok 3 m-es fix és 4,5-9 m között hidraulikus csukással készülnek. 7,5 m-től félig függesztett kivitelben is rendelhetőek akár oldal támkerekekkel, fékrendszerrel is. A 7,5 cm -es kapaosztáshoz egyenes vagy S kapák közül választhatunk, a talaj lezárást a dupla pálcás hengersor biztosítja. A gépek 1,5 m-es szekciókból épülnek fel. Az Organic gépcsalád egy nehéz magágykészítő, amely 3-6 m-ig készül és 4 m-től hidraulikus csukással is választható. a 15 cm-es kapaosztás 4, 5 vagy 7 sorban szerelhető, 2 féle erősségű kapával, 150 mm széles lúdtalpakkal. A talaj lezárást a csöves, acél mélynyomó vagy V/T/C gyűrűs hengerek valamelyike biztosítja választásunk szerint. Az Organik gépcsalád felszerelhető mellső simító egységgel vagy akár aprítóhenger egységgel, ami biztosítja, hogy akár mulcs művelésbe is alkalmazzuk. A Milan nehéz függesztett magágykészítő kompaktorok 3-6 m munkaszélességben készülnek, 4 m-től hidraulikus csukással. A klasszikus kompaktor kialakítást mutatja a Milan, így elöl hengeresor található, ami mögött található a 2 sorban szerelt kapasor, 200 mm-es lúdtalpakkal, majd a dupla lezáró hengersor, amely egy pálcás és egy Croskill hengersorból áll. Opciók között megtalálható a dupla Croskill henger, az oldalankénti ingás felfüggesztés, a féligfüggesztő egység akár fékrendszerrel vagy a kiegészítő simító lemez.

Mindent a Namyslo márkáról
Képek száma: 10 db
© IntroWeb | 2022 - Weboldal készítés, SEO