kiemelt akciónk
Lazítók és szántóföldi kultivátorok rendelése
Aratás után eljön a „lazítás” ideje!
2022.05.23.

Készüljön fel a következő szezonális szántóföldi munkálatokra az Agroázis segítségével! Kínálatunkban kiváló minőségű lazító, rövid tárcsa, szárzúzó és szántóföldi kultivátor is megtalálható, de a környezetápolásra és karbantartásra is kínálunk megoldást!
Nézzen szét weboldalunkon, kérje ajánlatunkat még ma, mert holnap már lehet, hogy drágább!

Hogy segítsük a felkészültést, összegyűjtöttük egy csokorba az aratás utáni legfontosabb munkákhoz szükséges szántóföldi gépeket. Tekintse meg kínálatunkat és keresse kollégáinkat bizalommal!

 

Talajlazító
Középmély lazító, altalajlazító, széles választékban talaj típusnak és traktor teljesítménynek leginkább megfelelő kivitelben. Az 5 késes könnyűtől a nehéz, akár összecsukható 11 késesig, bármire van szüksége, nálunk megtalálja! A több, mint 40 éves gyártói múlttal rendelkező olasz Moro Aratri, nemcsak az eke gyártásban, hanem a talajlazító gépek terén is a magas minőséget képviseli. A MORO Aratri kínálatában 90-400 Le-ig található talajlazító, melyek munkaszélessége 200 cm-től 400 cm-ig terjed, igény szerint 5 vagy 11 db késes kivitelben. Minden géphez hidraulikusan állítható, dupla tarajos elmunkáló hengert ajánlunk. A lazítókat szárnyas késekkel szállítjuk, melyek még jobb minőségű talajmunkát garantálnak!

Ajánlatunk:

 

Rövid tárcsa

Namyslo a talajmegmunkálók széles választékát kínálja, így a henger, lazító és kombinátor mellett, a rövid tárcsa is megtalálható kínálatukban. A Namyslo EasyFlow vontatott rövidtárcsa, 4-8 m munkaszélességgel, gumibakos csillapítókkal felszerelve, kimondottan tarlóhántásra, tarlóápolásra tervezték. A Namyslo Exact Plus rövidtárcsa, 2,2-6 m szélességben alapkivitelben függesztettek, de opcióban elérhető félig függesztett kivitelben is, szintén kiváló választás ezekre a feladatokra! Kérje egyedi ajánlatunkat kollégáinktól!

 

Szárzúzók
Ha Önnek fontos a maximális hatékonyság, a kiváló minőség és a megbízhatóság, akkor csakis a Breviglieri szárzúzók jöhetnek szóba! A Breviglieri szárzúzók biztosítják a tarlón maradt szártömeg egyenletes aprítását és terítését, ezzel biztosítva a szármaradvány gyorsabb lebomlását. A különböző kialakítású kések, alkalmassá teszik elhanyagolt területek, árkok tisztítására.

 

 

Szántóföldi kultivátor
Aratás után fontos a tarló megfelelő lezárása, a nedvesség megtartása. Erre alkalmasak a szántóföldi kultivátorok.
A Moro Aratri Crabber függesztett szántóföldi kultivátor 3 m-es kivitelben, Compact System szállítási rendszerrel kapható. A kultivátorhoz a kapák választhatóak nyírócsavaros vagy rugós biztosítással, a kapák után pedig állítható tárcsasor biztosítja a talaj elmunkálást.

A Namyslo Marracellrugós késbiztosítású szántóföldi kultivátor, 3,0-8,0 m közötti munkaszélességgel. Fő felhasználási területe a tarló hántás, ápolás és elmunkálás, de vetés előkészítésre is alkalmas. A kapák 3 sorban helyezkednek el, utána következnek a tárcsás elmunkáló, - a 460 mm átmérőjű tárcsalevelekkel - a talaj lezárását a talajviszonyokhoz kiválasztott hengerrel végezhetjük el. A kapák könnyedén és gyorsan cserélhetőek. A 3 m-es gép fix vázú, a nagyobb szélességűek hidraulikusan összecsukható.

 

Kiváló talaj, remek termés!

Környezet karbantartás
Ne feledkezzen meg a rétek, legelők, sorközök, árkok tavaszi és folyamatos karbantartásáról sem! A rétek, legelők, árkok karbantartása is fontos és visszatérő feladat, amit hajlamosak vagyunk halogatni, vagy elhagyni, ám a megfelelő karbantartó gépekkel gyorsabb növekedést, nagyobb hozamot, gyommentes környezetet és a vizet elvezető árkot kapunk.

Ajánlatunk:

Rendelje meg Ön is mihamarabb aratás utánra a munkagépeket, az elérhető legjobb áron, amíg a készlet rendelkezésre áll! A szántóföldi gépek felszereltségéről, aktuális készleteinkről, és árakról, kérjük érdeklődjön kollégáinknál az alábbi elérhetőségeken:

Osgyán László             +36 30 406 3347
Bajzáth Andor             +36 30 102 7058
Gyuresko Tamás         +36 30 373 5083
Konyecsni Gergő        +36 30 102 7057
Matuszka Gergő         +36 30 368 3539

© IntroWeb | 2022 - Weboldal készítés, SEO