Powered by Smartsupp
kiemelt akciónk
Agromash Expo 2024 - Agrárgépshow
Agromash Expo 2024 – Mi is ott leszünk!
2023.12.20.

2024-ben is megrendezésre kerül a magyar agrárgazdaság legjelentősebb szakmai rendezvénye, ahol természetesen mi is jelen leszünk! Találkozzunk az AgrárGépshow-n, 2024. január 24-27. között az A pavilon 204B Agroázis-MON Kft. standján! Olvasson tovább, mert cikkünkben eláruljuk milyen gépekkel és újdonságokkal érkezünk a várva várt kiállításra!

 

Ismét visszatérünk a Hungexpoba, hogy az AgrárGépShow kiállítóinak sorát erősítsük, természetesen széles és minőségi termékkínálattal érkezünk, valamint újdonságokkal is készülünk! Az esemény kezdetéig egy kis kedvcsinálóként bemutatjuk, milyen gépekkel készülünk a rendezvényre:

 • Hardi AEON 5200/30DDZ vontatott permetezőgép – A legmodernebb, csúcstechnológiás permetezőgép, amely a legújabb automatizálási megoldásokat alkalmazza a termelékenység növelése és a pazarlás csökkentése mellett!
 • Hardi Navigator 4000/27 DDZ vontatott permetezőgép – Precizitás és könnyű kezelhetőség, a csúcsminőség és a funkcionalitást segítő formatervezés szinonimája ez a gép.
 • Hattat T4105 traktor és Hattat T4095 traktor – Igazi Hattrakció az Agroázistól! Ezek a traktorok kiváló teljesítményű és időtálló Stage V motorokkal vannak felszerelve, ezért nagy munkabírásra képesek alacsony üzemanyag fogyasztási szint mellett.
 • MoroAratri Spider 5M250 lazító függesztett szántóföldi lazító – A középmély lazító csavarozott vázszerkezettel és szárnyas késekkel felszerelt, amelyek még jobb minőségű talajmunkát biztosítanak.
 • MoroAratri Step 4 vasú váltvaforgató eke – A fokozatos munkaszélesség állítású függesztett váltvaforgató eke 2-6 ekefejpárral szerelve, az adott erőgéphez, talajviszonyhoz, munkamélységhez választható optimális kivitelben!
 • Matermacc MS8130 6 soros szemenkénti vetőgép – A közönség kedvenc függesztett vetőgép, amely hidraulikusan működtethető teleszkópos vázszerkezetével a vetőgép egyszerűen és gyorsan szállítási helyzetbe állítható.
 • Matermacc Unica PVI 6 soros sorközkultivátor 1000 l-es műtrágya tartállyal – A tűpontos kijuttatáshoz, felhajtható gerendellyel, szilárd, vagy akár folyékony műtrágya szóróval, különböző felszereltséggel.
 • Namyslo Sharp 450 magágykészítő - Könnyű magyágykészítő kombinátor 32x10 mm-es egyenes vagy S kapákkal, dupla pálcás lezáró hengerrel.
 • Namyslo Tiger 620 vontatott Cambridge henger – Kiváló minőségű, lengyel henger hidraulikus csukással, hidraulikus állítású mellső simító egységgel.
 • Sorpac AWRM02 automata zöldség mérlegelő és zsákológép – Igazi kettő az egyben kertészeti gép, automatikus mérleg- és zsákológép összeépítve!
 • Agrex TMY függesztett műtrágyaszóró - Széles felhasználási lehetőség, nagy méret és felszereltségi választék, ez az Agrex műtrágyaszóró!
 • Jar-Met 1000/15 függesztett permetezőgép - Lengyel gyártmányú függesztett permetezőgép 1000l tartálytérfogattal és 15 m keret szélességgel, akár sebességarányos elektronikával is!
 • Jar-Met Függesztett műtrágyaszóró - Lengyel permetezőhöz lengyel műtrágyaszórót is tudunk ajánlani: Jar-Met kéttárcsás műtrágya szórók, 10-24 m munkaszélességig, 600-2.000 kg tartály kapacitásig.

Várunk minden kedves érdeklődőt az Agroázis-MON Kft. A pavilon 204B standjánál!
Ha pedig inkább a szemének hinne, milyen is az Agroázis stand a kiállításon, tekintse meg virtuális séta keretében a 2023-as AgromashExpo standunkat: https://my.matterport.com/show/?m=YAfLqTwoouQ

© IntroWeb | 2024 - Weboldal készítés, SEO