Powered by Smartsupp
kiemelt akciónk
Szántóföldi gépek országos kiállítása
AgrárGépShow kiállítás 2023
2023.01.19.

2023-ban visszatér a magyar agrárgazdaság legjelentősebb szakmai rendezvénye, ahol természetesen mi is ott leszünk! Találkozzunk az AgrárGépshow-n, 2023. január 25-28. között az A pavilon 206D Agroázis-MON Kft. standján! Cikkünkben most összeszedtük milyen gépekkel érkezünk a kiállításra, vessen rá egy pillantást és készüljön fel a várva várt rendezvényre!

Mi sem maradhatunk ki idén az AgrárGépShow kiállítóinak sorából, ahova széles és minőségi termékkínálattal érkezünk! Az esemény kezdetéig egy kis ízelítőként bemutatjuk, milyen kiállítandó darabokkal készülünk a rendezvényre.
A 2023-as AgrárGépshow kiállításon a következő szántóföldi gépek lesznek kiállítva:

  • Hardi Commander 3300/20 vontatott szántóföldi permetezőgép - Twin Force légzsákos kerettel felszerelt csúcskategóriás permetező, megannyi hatékony funkcióval!

  • Moro Aratri Spider 5M250 függesztett szántóföldi lazító – A középmély lazító csavarozott vázszerkezettel és szárnyas késekkel felszerelt, amelyek még jobb minőségű talajmunkát biztosítanak.

  • Matermacc MS8130 EVO 6 soros függesztett szántóföldi szemenkénti vetőgép – A közönségkedvenc vetőgép, műtrágya és mikrogranulátumszóró egységgel.

  • Matermacc Unica PVI 6 soros sorközkultivátor – Környezettudatos és költségtakarékos kultivátor Startek 800 l-es folyékony műtrágya kijuttató egységgel.

  • Namyslo Tiger 620 vontatott Cambridge henger – Kiváló minőségű, lengyel henger hidraulikus csukással, hidraulikus állítású mellső simító egységgel.

  • Jar-Met 800/12 függesztett szántóföldi permetezőgép - Hidraulikus csukású kerettel, Arag szerelvényekkel, kézi kapcsolású Arag 5 szakaszos vezérlőtömbbel, elektromos nyomás állítással és fő kapcsolóval.

  • Sorpac AWRM02 automatikus mérleg és csomagoló – Igazi kettő az egyben kertészeti gép, automatikus mérleg- és zsákológép összeépítve!

Várunk minden kedves érdeklődőt az Agroázis-MON Kft. A pavilon 206D standjánál! Ha pedig tűkön ül a rendezvényig, tekintse meg virtuális séta keretében a 2020-as AgromashExpo standukat: https://my.matterport.com/show/?m=GBmrh7juiPY

© IntroWeb | 2024 - Weboldal készítés, SEO