Powered by Smartsupp
kiemelt akciónk
Kultivátor rendelés
A sorköz kultivátor előnyei
2023.05.16.

A mezőgazdasági termelés egyik legfontosabb eleme a hatékony talajművelés, amely a terméshozam növelésének alapvető feltétele. A sorköz kultivátor kiváló eszköz ehhez, ráadásul számos előnnyel is rendelkezik, a költséghatékonyságáról nem is beszélve! Ismerje meg a kultivátor legfontosabb előnyeit és az Agroázis kapcsolódó ajánlatait!

A sorköz kultivátor egy igazi jollyjoker, egyszerre több feladatot is ellátó talajművelő gép: a növénysorok közötti talajt fellazítja, miközben egyidejűleg gyomokat távolít el, emellett lehetővé teszi a talajnedvesség megtartását, az optimális műtrágya hasznosulást és a biológiai gyomirtást is. Nézzük, őket sorjában, miért olyan fontosak ezek a funkciók a mezőgazdasági termelésben?

A sorköz kultivátor segít a talajnedvesség megtartásában, amely kulcsfontosságú a növények növekedéséhez és a megfelelő terméshozamhoz. A talajnedvesség megtartása ugyanis segít a növények számára, hogy a szükséges vizet és tápanyagokat felvehessék, ezzel lehetővé válik, hogy megbirkózzanak a szárazsággal, az éghajlatváltozás okozta környezeti kihívásokkal.

Mivel használata közben a kultivátor egyszerre a gyomokat is eltávolítja, így lényegében biológiai gyomirtást végez, amelynek köszönhetően hatékonyan csökkenti a vegyszerköltségeket is. Még egy pont a pénztárcabarát szántóföldi gépnek!

A sorköz kultivátor további előnye az optimális műtrágyahasznosulás elősegítése. Kultivátorral a műtrágya kijuttatása és bekeverése pontosan a növény gyökérzóna közelében történik, ez javítja a műtrágya hasznosulását. A sorköz kultivátor továbbá lehetővé teszi a műtrágya gazdaságosabb felhasználását is, mivel a gép célzottan és pontosan juttatja ki a műtrágyát, így kevesebb műtrágya szükséges a termeléshez.

Válasszon a szántóföldi munkálatokhoz minőségi, Matermacc Unica PVI sorköz kultivátort, valamint hozzá Startec folyékony műtrágyaszórót, hogy maximalizálja a termelést és a költséghatékonyságot! A kultivátorok felszereltségéről, aktuális készletről és árakról, kérjük érdeklődjön szakértő kollégáinknál:

Osgyán László        +36 30 406 3347,  laszlo.osgyán@agroazis.hu
Gyuresko Tamás    +36 30 373 5083,  tamas.gyuresko@agroazis.hu
Konyecsni Gergő   +36 30 102 7057,  gergo.konyecsni@agroazis.hu
Matuszka Gergő    +36 30 368 3539,  gergo.matuszka@agroazis.hu

© IntroWeb | 2024 - Weboldal készítés, SEO