Powered by Smartsupp
kiemelt akciónk
Permetező fagymentesítés
A permetező téliesítés fontossága
2022.11.17.

Már készülünk a télre, szervizünk is beizzítva! Az Agroázis most kedvezményesen téliesíti permetezőgépét és átvizsgálja annak műszaki állapotát. A permetező téliesítés mellett, természetesen szerviz és alkatrész szolgáltatással, valamint permetező vizsgáztatásban is segítünk, keresse kollégáinkat!

Nem győzzük felhívni a figyelmet a téliesítés fontosságára, hiszen sok bosszúságtól és a fagykár okozta többletköltségtől kímélheti meg magát az a gazda, aki időben és szakszerűen téliesíti a permetezőgépet!

 

Miért fontos a téliesítés?
A fagymentesítés elmaradásával a permetezőgép szinte minden alkatrésze tönkremehet, többek között kárt szenvedhet a permetező szivattyú, a szelepek, csapok, szórófejek, szűrőházak és extrém esetben a tartály is!

Hogyan történik a permetező téliesítés?
Először egy alapos tisztítással érdemes kezdeni, miközben a folyadékrendszer valamennyi funkcióját használjuk, így a teljes rendszer megtisztul, átmosódik. Ezzel a lépéssel egyben ellenőrizhető a szelepek meghibásodása, hogy a folyadékrendszer csepegésmentes-e, valamint megmérhető a fúvókák hozama is.
Tipp: Ha a permetezőgép fúvókák esetében 15%-nál nagyobb eltérés figyelhető meg, cserélni kell őket! Szerencsére erre is kínálunk megoldást, nézzen szét minőségi ASJ permetező fúvóka kínálatunk között a webshopunkban: https://shop.agroazis.hu/termekek/kategoria/asj-fuvokak/ar/min-0/max-0/i/48
Ezután ellenőrizzük a szivattyút is, hiszen annak esetleges hibáit még a holtszezonban kijavíthatjuk, a tavaszi munkák kezdetén ugyanis biztosan nem lesz rá idő! Megvizsgáljuk a vázat és a szórókeretet is, az esetleges sérüléseket szintén érdemes lehet ilyenkor javítani. Érdemes fagyálló folyadékot is használni, ezzel biztosítva a kritikus alkatrészek védelmét a télen.

Ne feledje, ha ránk bízza a permetező fagymentesítést, akkor minden felsorolt feladatot elvégzünk, átvizsgáljuk a permetezőgép műszaki állapotát, valamint javaslatot teszünk a szükséges javításokra, alkatrész igényekre is!

Bízza profi szervizes csapatra a téliesítést! Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:
Katona László
+36303814790


Kovács László
+36303992506


Nagy László
+36306578701

© IntroWeb | 2024 - Weboldal készítés, SEO