Powered by Smartsupp
kiemelt akciónk
Rövid tárcsák
A hatékony munka két eszköze: a kultivátor és a rövid tárcsa
2023.06.30.

A hatékony mezőgazdasági munkához szükség van a megfelelő eszközökre is, a kultivátor és a rövid tárcsa pedig kiemelkedő szerepet játszanak a mezőgazdasági folyamatokban! Ismerje meg ezen szántóföldi gépek előnyeit és kapcsolódó aktuális kínálatunkat cikkünkből!

A kultivátor az egyik leggyakrabban használt mezőgazdasági eszköz, amely a talajművelés egyik alapvető eleme, célja, a tarlóhántás, ápolás, de a vetés előkészítésre is. A kultivátorok képesek megszakítani a talaj felszínét, fellazítani a talajrétegeket, eltávolítani a gyomnövényeket és a talajt levegővel ellátni, így elősegítve a termékeny talajréteg kialakulását. A kultivátorok segítségével ráadásul könnyen lehet beágyazni a trágyát vagy a komposztot is a talajba, amely növeli a tápanyagok elérhetőségét a növények számára. Mi a Namyslo Marracell kultivátort ajánljuk a munkavégzéshez, amely akár Startec speciális folyékony műtrágya kijuttatással is elérhető, ezzel is garantálva a költséghatékonyságot!

 

A rövid tárcsa egy másik fontos szántóföldi gép, amelynek feladata a talaj lazítása, keverése és egyenletesebbé tétele. A rövid tárcsák használata számos előnnyel jár: kiválóan alkalmasak a szármaradványok és a gyomnövények gyors és hatékony eltávolítására, segítenek a talaj szerkezetének javításában és az egyenletes felszín kialakításában, valamint elősegítik a talajmechanikai folyamatok hatékonyságát, amelyek fontosak a növények fejlődése szempontjából. Kínálatunkban a kiváló Namyslo tárcsákat is megtalálja, amelyek nemcsak rendkívül hatékonyak, de precíz kivitelezésüknek köszönhetően öröm velük a munka is!

Tudta? Az Agroázis már 2020 óta forgalmaz Namyslo talajművelőket, de kiemelten fontosnak tartjuk a gépek utókövetését, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a Namyslo gépek szervizére, alkatrészellátására! Bábolnai telephelyünkön bemutatógépek is rendelkezésre állnak, így a gazdálkodnak lehetőségük van a gépeket megtekinteni, jobban megismerni.

Aktuális szántóföldi gépeinkől és felszereltségükről, valamint készletről és árakról, kérjük érdeklődjön szakértő kollégáinknál:

Osgyán László        +36 30 406 3347
Gyuresko Tamás    +36 30 373 5083
Matuszka Gergő    +36 30 368 3539

© IntroWeb | 2024 - Weboldal készítés, SEO