Powered by Smartsupp
kiemelt akciónk
Sorpac mérlegek, csomagológépek
2022. évi áron 2023-as gyártásból Sorpac mérlegelő- és csomagoló gépek
2023.03.21.

Csökkentse veszteségeit pontos mérlegeléssel, munkabér költségeit automata csomagolóval. Pénz, idő és munkaerő megtakarítás egyszerre.

SORPAC AW zsákoló mérlegeink már 2.290.000 Ft + ÁFA ártól elérhetőek, melyek alkalmasak bármilyen zöldség mérésére, adagolására, zsákolására és ládázására.

 

A Sorpac termékcsalád legnépszerűbb és legtöbbet értékesített típusa az AWRM02 modell. Ez a gép megannyi Magyarországi termelőnél bizonyított, ezért az ország minden szegletében kiváló referenciákkal rendelkezünk. A piacon jelenleg egyedülálló, egy alvázra legyártott automata mérlegelő – zsákológép, kis helyet foglal el a tárházban és kombinált felépítésének köszönhetően egy gombnyomással választhatunk a zsákolás és ládázás között. A japán NewLong varrógépes modellek már 9.490.000 Ft + ÁFA ártól akár azonnal munkára foghatók.

 

Minden perc számít kompromisszumok megkötése nélkül? A Sorpac cellás mérlegek akár 12 t/ó teljesítmény mellett a legnagyobb pontossággal végzik a dolgukat. Működésük a csatornákban/cellákban lévő kisebb súlyok kombinálásán alapul. Ezzel a kombinációs rendszerrel nagyon pontosan és gyorsan tudunk dolgozni, ami kulcsfontosságú a kis- és nagy adagok mérlegeléséhez egyaránt. A Sorpac MW925 (9 cellás modell) pneumatikus rendszerű gyökérzöldség sorolóval és 100 cm széles automata felhordó szalaggal már 19.990.000 + ÁFA áron leköthető.

 

Csomagológépet keres meglévő mérlegéhez? A Sorpac és Affeldt gépgyártók ebben is partnerek, legyen szó automata zsákolóról, klipszezőről, zacskózóról vagy egyedi, igény szerinti csomagról. Ezek a gépek a piacon lévő összes cellás mérleggel összeköthetőek, így nem szükséges kicserélni a meglévő gépsort.
A Sorpac automata zsákológépek címke adagolóval, vibrációs garattal és kihordó szalaggal, dugulást érzékelő szenzorral már 5.990.000 + ÁFA áron megvásárolhatóak.

 

Keresse szakértő kollégánkat:

Matuszka Gergő    +36 30 368 3539   

Tekintse meg tárházi gépeinket vagy teljes gépválasztékunkat a weboldalunkon.

© IntroWeb | 2024 - Weboldal készítés, SEO