kiemelt akciónk
Hardi Neptun
Hardi Neptun

Hardi szőlészeti permetezőgépek - egyedülálló sokoldalúság

A permetezőgépeknek ez a sorozata bármilyen kompromisszum nélkül képes permetezni a szőlő ültetvények bármilyen típusában és termesztési rendszerében. Bármik is legyenek az Ön igényei, az alacsony növésű, fiatal szőlőktől kezdve a kifejlett ültetvényekig bezárólag, a HARDI-nak ez a termékskálája garantáltan megfelel az Ön összes elvárásának. Például vegyük a szabályozható ventilátort a 2-fokozatú hajtóművével, amely a szabályozott és változtatható légáram és légsebesség legszélesebb skáláját képes biztosítani.

Bővebb információ
Ajánlatkérés
Hardi Neptun permetezőgép

NEPTUN EF: a klasszikus alapkivitelű ködképző permetezőgép, amely ideális a kisüzemi gazdaságok számára. A NEPTUN EF levegőrendszer, amellyel két félsor permetezhető le egy menetben, közepes és kis teljesítményű traktorokhoz lett tervezve a TLT kíméletes beindításával és leállításával.

NEPTUN AB: a legjobb professzionális permetezéshez. Az előnyei között megtalálhatók a bemenetben elhelyezett terelőbordák, a 2-fokozatú hajtómű és a centrifugál tengelykapcsoló. Az axiálventilátor 3-féle méretben 750, 820, vagy 920 mm átmérővel rendelhető.

Állítsa be a légáramot a permetezési szükségleteinek megfelelően: ehhez DUO, vagy terelőlemezek rendelhetők. Tegye gazdaságossá a teljesítmény felvételt közepes és kis növésű fák és bokrok permetezésekor. Kézi és elektromos vezérlő egységek rendelhetők, valamint nyomáskiegyenlítés funkció (a 920-as változat nem rendelhető az 1500-as és az 1000-es modellhez).

Egyéb, technikai felszereltségekkel kapcsolatos kérdéseivel keresse kollégáinkat!

  • NEPTUN 1000 1500 2000 3000 liter
  • Csúcsminőségű, ütésálló polietilén tartály
  • Levegőrendszerek - EF vagy AB - az Ön igényeinek megfelelően
 
Letölthető állományok
© IntroWeb | 2022 - Weboldal készítés, SEO