kiemelt akciónk
Hardi Master permetezőgép
Hardi Master permetezőgép

Hardi Master Plus Egyszerű, robusztus kialakítás, könnyen használható kivitel

A MASTER Plus minden funkciója felülmúlhatatlan. A főbb jellemzők közé tartozó integrált QuickHitch gyorscsatlakozás, a praktikus MANIFOLD folyadékelosztó rendszer, valamint a gazdag szórókeret-kínálat élménnyé teszi a kezelést, és növeli a permetezés hatásfokát.

A kiemelkedő jellemzők gazdag választéka a Master Plus-t a modern gazdaságok igényeit tökéletesen kielégítő választássá teszi.

Bővebb információ
Ajánlatkérés

A koncepció

Az egyszerű és megbízható megoldások iránti igény, a szervizelhetőséggel és a munkateljesítménnyel szemben támasztott elvárások világszerte általánosnak tekinthetők. A MASTER Plus-t úgy terveztük, hogy a tömegközéppontja a traktorhoz közel és alacsonyan legyen.

A szivattyú a vázszerkezet hátsó keretére van felfogatva, így könnyű szervizhozzáférést biztosít, a TLT hajtásvonala pedig nem törik nagy szögben a permetezőberendezés felemelt helyzetében.TWIN rendszer

 A Hardi Master Plus egyik fő ismérve a Twin rendszernek köszönhető, jobb vegyszerbehatolás és lefedettség Az egyszikű gyomnövények nehezen irthatók, főként, ha a cseppméret nem a legfinomabb. A légrásegítés következtében mozgó növényállomány és a finom cseppméret viszont gondoskodik arról, hogy megfelelő mennyiségű vegyszer kerüljön a gyomnövények felületére. A növények tökéletesebb bevonása növeli a permetezés hatékonyságát, ezáltal csökkenthető a felhasznált vegyszerek mennyisége.


Az elsodródás TWIN rendszer által történő kiváló kezelése lehetővé teszi a kisebb cseppméret alkalmazását a legkülönbözőbb külső körülmények esetén is. A TWIN levegőrásegítéssel kisebb vízmennyiséggel is elérhető a tökéletes lefedettség a növényállomány teljes levélfelületén. A Master Plus TWIN rendszerét használó tipikus nagygazdaságok általában 70-80 l/ha kijuttatási mennyiséget alkalmaznak, ugyanakkor a nagy értékű termények, így a zöldségnövények, vagy földieper esetében ez az érték 150-300 l/ha.

A hagyományos permetezési technológiákkal szemben óriási megtakarítás érhető el a vízszállítás és az újratöltési idő vonatkozásában.


Egyéb, technikai felszereltségekkel kapcsolatos kérdéseivel keresse kollégáinkat!

  • Tartályméret: 1 000, 1 200, 1 500 és 1 800 l
  • Vezérlőegység: HC 5500, HC 6500, HC 8600 vagy HC 9600
  • TurboFiller vegyszerbekeverő rendszer: Nagy kapacitás, egyszerű kezelhetőség
  • Folyadékrendszer: Sok funkcióval rendelkező, egyszerűen kezelhető
  • Vázszerkezet: Nagyszilárdságú acélváz
  • PRO szórókeretek: Kompakt, függőlegesen csukható szórókeretek 12–28 m hosszúságban
  • TWIN STREAM: Légrásegítés 12 és 15 m
Hardi Master permetezőgép
Képek száma: 3 db
© IntroWeb | 2022 - Weboldal készítés, SEO