kiemelt akciónk
Hardi permetezőknél nincs áremelés Agroázis
Hardi permetezőknél nincs áremelés
2021.08.04.

A világpiacon folyamatosan emelkedő anyagárak ellenére a Hardi úgy döntött, hogy szeptemberig nem változtat a gépek árain, egyes esetekben pedig extra engedményeket ad.

Bővebb információ

Komoly árelőnyt jelenthet mindenki számára még a precíziós pályázatban indulóknak is, hogy a növekvő kereslet ellenére a deviza árak kiszámíthatóak.

A támogatásért indulók számára a beadást követően lehetőség van megrendelni a permetezőgépet, így elkerülve a későbbi árváltozásokat, kihasználva az akciókat.

A széles választék mindenki számára megfelelő minőségi kínálatot nyújt, a függesztett Hardi permetezőgéptől az önjáróig, amelyek megfelelnek a pályázati kiírásnak.

1000 l-től, 7000 l tartályméretig és 12 m-től 39 m keretszéleségig minden szántóföldi feladatra az igényeknek, terület méretének leginkább megfelelő típus kiválasztható.

A Hardi filozófiája, a folyamatos fejlesztés mellett a tartósság, megbízhatóság és nem utolsó sorban a környezet kímélése.

Ennek keretében jelent meg elsőként a piacon a légrásegítéses kijuttatással, ami nemcsak az elsodródást csökkenti, de biztosítja az ideális cseppméretet, ezzel a lefedettséget.

Szintén a korát megelőzve fejlesztette a DynamicFluid4 rendszert ami éppen a precíziós kijuttatást támogatja a nyomásváltozás gyors korrigálásával. Ennek nemcsak fordulóknál, hanem szakasz vagy fúvóka elzárásnál is jelentős szerepe van a megfelelő dózis kijuttatásában a versenytársakkal szemben.

A permetezőgép éves szinten az egyik legjobban kihasznált eszköz. Minősége, üzembiztossága a növénytermesztés eredményességére komoly hatással van. Az időben és jól elvégzett kezelések növelik a termésbiztonságot, míg a gyenge minőségben vagy rossz időben végzett munka komoly kiesést okozhat.

Fontos ugyan az ár, de ez csak az egyik tényező, hiszen a legnagyobb gondossággal gyártott és karban tartott gép is elromolhat.

Ezért kap fontos szerepet a képzett, megfelelő létszámú szakszerviz és az alkatrészellátás.

Az Agroázis mint a Hardi hivatalos importőre, országos lefedettséggel biztosítja a gyors és hatékony szerviz és permetezőgép alkatrészellátást. Ennek és tartósságuknak köszönhetően, a permetezőgépek még sok év használat után is sikeresen mennek át a vizsgákon és keresettek a használt permetezőgép piacon.

Precíziós pályázatához kérjen ajánlatot, hogy megismerje és kiválaszthassa a megfelelő gépet!

Kollégáink elektronikusan és személyesen is rendelkezésre állnak:

Telefonon:

Osgyán László +36 30 406 347

Matuszka Gergő +36 30 368 3539

Bajzáth Andor +36 30 102 7058

Konyecsni Gergő +36 30 102 7057

Czibere Péter +36 30 192 4179

Rajtik Mihály +36 30 407 2329

E-mailben:

Hardi Alpha permetezőgép
Képek száma: 9 db
© IntroWeb | 2022 - Weboldal készítés, SEO